Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Αντιπροσωπεία της ΠΟΕΣ θα παρευρεθεί στην κινητοποίηση της ΑΔΕΔΥ

adedy-2016

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι.

Το προσχέδιο του νέου ασφαλιστικού νόμου, που έχει δει το φως της δημοσιότητας, δημιούργησε τη δικαιολογημένη αγανάκτηση και οργή κλάδων εργαζομένων, οι οποίοι ήδη διαμαρτύρονται για να μην προωθηθεί ως σχέδιο νόμου και τελικά να μην ψηφιστεί από τη Βουλή των Ελλήνων, όπως αυτό δημοσιοποιήθηκε, διεκδικώντας την ανατροπή του.

Ως κομμάτι της Ελληνικής κοινωνίας και εμείς, οφείλουμε να ταχθούμε στο πλευρό των λοιπών κλάδων που διαμαρτύρονται, στους οποίους σίγουρα βρίσκονται συγγενείς μας, αδέλφια μας, γονείς μας, παιδιά μας.

Κατόπιν τούτων, αντιπροσωπεία του ΔΣ της Ομοσπονδίας μας θα παρευρεθεί την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 10.30΄ στην πλατεία Κολοκοτρώνη (Παλαιά Βουλή), στην κινητοποίηση που διοργανώνουν η ΓΣΕΕ με την ΑΔΕΔΥ, και την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 16.00΄ στον ίδιο χώρο, στην κινητοποίηση που διοργανώνουν οι Ομοσπονδίες των Σωμάτων Ασφαλείας, δηλώνοντας τη συμπαράστασή μας.

afisa-poasy-5-2-2016

Την αντιπροσωπεία μπορεί να πλαισιώσει όποια και όποιος συνάδελφος επιθυμεί.