Sidebar

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

19
Τρι, Μαρ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Μια νέα εξαιρετική προσφορά εξασφάλισε η Ένωσή μας για τα μέλη μας!!!!!!
 
Στην δύσκολη οικονομική συγκυρία των ημερών μας, τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών «Ciao Italia-Allo France-Hola Espana» + «Hello England–Hallo Deutshland», στηρίζουν τις στρατιωτικές οικογένειες των μαθητών και εκτός από τις ήδη χαμηλές τιμές στα δίδακτρα, έχουν καθιερώσει προσφορές και εκπτώσεις στις παρεχόμενες εκπαιδευτικές υπηρεσίες τους.
 
Άλλωστε με υπερηφάνεια δηλώνουν, ότι έχοντας αποτελέσει για 30 χρόνια μέλος αυτής της μεγάλης οικογένειας του Στρατού. Έτσι θα βρείτε εκτός από τις καλύτερες εκπαιδευτικές υπηρεσίες και τις καλύτερες τιμές προσφερόμενες Ειδικά και Μόνο για Εσάς!
Πιο συγκεκριμένα τα Κέντρα μας προσφέρουν:
 
· 20% έκπτωση στην οικογένεια του Στρατού
 
· 5 υποτροφίες, δωρεάν τα δίδακτρα ενός (1) μήνα για τους μαθητές που έχουν αριστεύσει στις εξετάσεις των πτυχίων από A1 εως C1.
 
· Εκπτώσεις που αγγίζουν εως και το 50% για αδέλφια, τρίτεκνες ,πολύτεκνες οικογένειες.
 
· Επιτυχημένη σύσταση φίλων: για κάθε πετυχημένη εγγραφή φίλων ή συγγενών, θα παρέχονται στον μαθητή μας ως έκπτωση τα δίδακτρα μισού μήνα.
 
· Δωρεάν επιπλέον ακουστικά (απεριόριστες ώρες Listening)για τα επίπεδα B1-B2 και C1-C2.
 
· Δωρεάν φοίτηση σε περίπτωση αποτυχίας στα Πτυχία B2-C1-C2.
 
Στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών μας διδάσκουμε Αγγλικά-Γαλλικά-Ιταλικά-Ισπανικά –Γερμανικά-Ρώσικα και Τούρκικα.
 
Συνεργάζονται με περισσότερα από 20 Ινστιτούτα και Πανεπιστήμια, όπως το Πανεπιστήμιο του Greenwitch για την παροχή πιστοποίησης ειδικότητας και ορολογίας σε 66 ειδικότητες (Army and Defence, Management, Logistics, Tourism, Merchant Navy, Business English,Kindergarden Teacher,Human Resources etc.).
 
Παρέχουν ένα εκπαιδευτικό προσωπικό γεμάτο ζήλο για την δουλειά του, που θα σας αγκαλιάσει και θα σας δώσει λύσεις σε όλα τα εκπαιδευτικά ζητήματα.
 
Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας στο Τηλ. Κέντρο 22710-25251 ή στα τηλ. 6944605132 και 6947454896 για την πλήρη και αναλυτικότερη ενημέρωσή σας.