Sidebar

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

23
Τρι, Απρ

ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι.

Με σχετικό του ΓΕΣ/Β2, προκηρύχθηκε η κάλυψη των θέσεων της ΕΛΔΥΚΟ 3/22 στο Κοσσυφοπέδιο, η οποία, σύμφωνα με έγγραφο του ΑΕΑ Πρίστινας, θέτει ως προϋπόθεση για την αίτηση συμμετοχής, τον πλήρη εμβολιασμό έναντι της CoViD-19, καθόσον οι αρχές του Κοσσυφοπεδίου απαγορεύουν την είσοδο μη εμβολιασμένου προσωπικού.

Με μια πρόχειρη έρευνα στο διαδίκτυο, την οποία μπορεί καθείς και κάθε μία να διεξάγει, αλλά και βλέποντας τι συμβαίνει σε ευρωπαϊκό επίπεδο, σε καμία χώρα πλέον δεν υπάρχει ως προαπαιτούμενο εισόδου ο εμβολιασμός ή ο έλεγχος νόσησης. Αντίθετα, τα μέτρα κατά της πανδημίας ολοένα και χαλαρώνουν.

Ως εκ τούτου, αναρωτιόμαστε πώς είναι δυνατόν να απαιτείται ο προληπτικός εμβολιασμός του υποψηφίου προσωπικού και πού αυτό αποσκοπεί (αν αποσκοπεί).

Κατόπιν των παραπάνω και διερωτώμενοι αν το σχετικό του ΑΕΑ Πρίστινας [που εκδόθηκε σε προγενέστερη, των νέων μέτρων κατά του κορωνοϊού ημερομηνία (21 Δεκ 21)], παραμένει σε ισχύ, σας παρακαλούμε όπως με την παρέμβαση σας, επανεξεταστεί και ερευνηθεί αν και δυνάμει ποιού θεσμικού, νομικού, συμβατικού ή άλλου πλαισίου προαπαιτείται ο πλήρης εμβολιασμός κατά της CoViD-19 για τη συμμετοχή συναδέλφων μας στην εν λόγω αποστολή.

 

310-2022008025_pros Poes Ap... by Ξάνθης Ένωση Στρατιωτικών Π...