Sidebar

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

28
Πεμ, Μαρ

ΠΟΕΣ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

                                                              ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                                                                                    Αθήνα, 19 Σεπτεμβρίου 2022

Αγαπητές/οι  Συναδέλφισσες/οι

Με στόχο να γίνει η τριτοβάθμια εκπαίδευση προσβάσιμη σε όλους τους φοιτητές που έχουν τα ακαδημαϊκά προσόντα, μέσω προγραμμάτων ευέλικτης φοίτησης, ακαδημαϊκών και κοινωνικών υποτροφιών & επιδοτήσεων, η Πανελλαδική Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.Ο.Ε.Σ.), διευρύνει το δίκτυο των στρατηγικών της συνεργασιών με το Mediterranean College. Η νέα συνεργασία αφορά στην και περιλαμβάνει ειδικές επιδοτήσεις διδάκτρων από 50% έως 60%, τόσο για τα μέλη της Ομοσπονδίας όσο και για τους συγγενείς (α’ βαθμού) των μελών μας, σε όλα τα μεταπτυχιακά και προπτυχιακά προγράμματα σπουδών του Mediterranean College καθώς και στα προγράμματα επαγγελματικής εξειδίκευσης του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Mediterranean Professional Studies.

Στο πλαίσιο της ανωτέρω συνεργασίας, την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση για την υπογραφή του μνημονίου συνεργασίας στις εγκαταστάσεις του Mediterranean College Γλυφάδας, παρουσία του Προέδρου της Π.Ο.Ε.Σ Ανθυποπλοίαρχου (Ε), κ. Δημητρίου Μεθενίτη, του Γενικού Γραμματέα της Π.Ο.Ε.Σ Συνταγματάρχη (ΜΧ) κ. Διονυσίου Τσακαλάκη και της Διευθύντριας του Mediterranean College κ. Κατερίνας Ξυνή. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε όπως επισκεφθείτε τις παρακάτω ιστοσελίδες.

https://www.poes.gr/index.php/enhmerwsh-1/deltia-typou/2809-i-p-o-e-s-sesynergasia-me-to-mediterranean-college

https://www.facebook.com/mediterraneancollege

https://www.instagram.com/mediterranean_college/

https://www.facebook.com/mediterraneancollege/posts/pfbid0nBd2zsfKPUg1Txy5Lf55 QiRMzFtYqvYKD8iafRn7KuyQBwAxmA1zngUR3XNRv89ul