Sidebar

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

16
Τρι, Απρ

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Καστοριά, 04 Ιουλίου 2020

Με τη βουλευτή Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της ΒτΕ κα Ολυμπία Τελιγιορίδου, συναντήθηκε, το Σάββατο 04 Ιουλίου 2020, αντιπροσωπεία μελών του ΔΣ της Ένωσή μας, στο γραφείο της στην πόλη της Καστοριάς.

Η συνάντηση διεξήχθη σε θερμό κλίμα. Το ΔΣ, στο πλαίσιο ενημέρωσης των πολιτικών φορέων της περιοχής μας, κατέθεσε υπόμνημα και ενημέρωσε την κα βουλευτή  για όλα τα θέματα επικαιρότητας που απασχολούν τους συναδέλφους  που υπηρετούν στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς.

Αναλυτικά, ενημέρωσε για τις εξελίξεις σχετικά με τη διεκδίκηση του επιδόματος παραμεθορίου των συναδέλφων που υπηρετούν στο επιτελείο του Συντάγματος, την πρόταση που υποβάλαμε για την ετήσια υγειονομική εξέταση (ΕΥΕ) των στρατιωτικών της φρουράς Καστοριάς, το πρόβλημα που υπάρχει με την ιεραρχική εξέλιξη των αξιωματικών εξ Ανωτέρων Στρατιωτικών Σχολών Υπαξιωματικών που κατετάγησαν τα έτη 1991 (τάξη 1993) και 1992 (τάξη 1994).

Ο κα βουλευτής έδειξε ενδιαφέρον για τα ανωτέρω θέματα και στον γόνιμο διάλογο που αναπτύχθηκε, μας ενημέρωσε για την αναφορά που κατέθεσε στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, προς τον  Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Νίκο Παναγιωτόπουλο σχετικά με τη  χορήγηση του επιδόματος παραμεθορίου και στις/στους συναδέλφους  που υπηρετούν στα Συντάγματα Προκάλυψης.

Η Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Καστοριάς ευχαρίστησε την κα Βουλευτή για τις προσπάθειες που καταβάλλει, προκειμένου να προωθήσει προς επίλυση τα προβλήματα που απασχολούν τους εν ενεργεία στρατιωτικούς που υπηρετούν στην ακριτική περιοχή μας. Από την πλευρά της η κα βουλευτής τόνισε ότι θα σταθεί αρωγός και συμπαραστάτης στις προσπάθειες της Ένωσης για την επίλυση των προβλημάτων, ενώ δόθηκε δέσμευση και από τις δύο πλευρές για συνέχιση των επαφών μας και για την από κοινού προσπάθεια να αναδειχτούν και επιλυθούν τα προβλήματα που απασχολούν τους στρατιωτικούς που υπηρετούν στις μονάδες της Φρουράς Καστοριάς.

ΕΣΠΕΕΚΑΣ Δελτίο Τύπου Τελιγιορίδου Ιούλιος 2020 by ΠΟ ΕΣ on Scribd