Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Π.Ο.Ε.Σ. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Προσοχή στη fake επικοινωνία

Αγαπητές συναδέλφισσες και αγαπητοί συνάδελφοι.

Όπως μας γνώρισαν συνάδελφοί μας, που υπηρετούν σε νησί του Αιγαίου, δέχθηκαν κλήση στο τηλέφωνό τους, από άγνωστο πρόσωπο, το οποίο επικαλούμενο ότι καλεί από τα γραφεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.Ο.Ε.Σ.) συλλέγει τα στοιχεία τους προκειμένου στη συνέχεια να προβεί στην συλλογική κατάθεση αιτήσεων.

Εφιστούμε την προσοχή σας,

καθόσον το τελευταίο διάστημα φαίνεται να επικρατεί μια σύγχυση στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, διακαής πόθος και στόχων γνωστών - άγνωστων, προκειμένου να καταρρεύσει πλήρως το εγχείρημα της συλλογικής έκφρασης με διασπαστικές ενέργειες και πράξεις, η οποία (σύγχυση) μόνο καλό δεν κάνει και σας γνωρίζουμε ότι ουδέποτε συνάδελφος από την Ομοσπονδία σας, την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.Ο.Ε.Σ.), εξουσιοδοτήθηκε να καλεί στα τηλέφωνα συναδέλφων. Άραγε πού βρήκε τους αριθμούς των τηλεφώνων σας ο άγνωστος καλών; Δυστυχώς κάποιοι αρέσκονται στις fake ενέργειες προσπαθώντας να παρουσιάσουν το μαύρο άσπρο.

Προσοχή λοιπόν.