Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Π.Ο.Ε.Σ. - Η αλήθεια για τα αναδρομικά

Π.Ο.Ε.Σ. - Η αλήθεια για τα αναδρομικά

Το τελευταίο διάστημα και μετά τη νομοθέτηση επιστροφής των οφειλομένων αναδρομικών, σε εκτέλεση της υπ΄ αριθμ. 1125/2016 απόφασης της Ολομελείας του ΣτΕ, που προσέφυγε και δικαιώθηκε μόνο η Ομοσπονδία μας (δείτε εδώ), αλλά και την έκδοση της προβλεπόμενης κοινής υπουργικής απόφασης, συγκεκριμένοι κομματικοί πυρήνες, οι οποίοι στο παρελθόν αμφισβητούσαν τους πάντες και τα πάντα, προσπαθούν, ελλείψει επιχειρημάτων και ενεργειών, με επικοινωνιακά και μόνο μέσα και "συναδελφικό δάκτυλο", να αντιστρέψουν το κλίμα που δεν τους "βγήκε", εμφανιζόμενοι ως οι πρωτεργάτες, άρα και οι νικητές, προσδοκώντας δάφνες και χειροκροτήματα.

Η Ομοσπονδία μας, σήμερα όπως και πάντα, ταπεινά και χωρίς κραυγές, διεκδίκησε, διεκδικεί και θα συνεχίσει να διεκδικεί προς όφελος όλων των εν ενεργεία στρατιωτικών, ακόμη και αυτών που από απειρία αποφάσισαν να ακολουθήσουν τα μονοπάτια του διχασμού και της αμφισβήτησης, προκειμένου να καρπωθούν, έστω και πρόσκαιρα, μικρά επικοινωνιακά οφέλη. Το αμέσως προσεχές διάστημα, αυτοί που εμπιστεύτηκαν την τακτική της Ομοσπονδίας μας, θα διαβάσουν νέες νικηφόρες για αυτούς ανακοινώσεις.    

Η Ομοσπονδία μας δεν θέλει ούτε χειροκροτήματα, ούτε ζητωκραυγές, ούτε δάφνες, ούτε σφίξιμο των χεριών, ούτε κτύπημα στην πλάτη.

Η χαρά όλων εσάς, των χιλιάδων συναδέλφων, που πολύ σύντομα θα πλημμυρίσει τις καρδιές και τα πρόσωπά σας, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, θα είναι, για όλες τις Ενώσεις που ευρίσκονται υπό τη σκέπη της, το καλύτερο δώρο. 

Η διεκδίκηση για τα δίκαια αιτήματά σας/μας δεν μπορεί να σταματήσει, ούτε και να αναχαιτιστεί από δικολαβικές τρικλοποδιές. Η Ομοσπονδία μας παραμένει ζωντανή, γιατί όλες και όλοι εσείς θέλετε να παραμείνει ζωντανή.

Σας ευχαριστούμε, που κλείνοντας τα αυτιά σας στις Κασσάνδρες, εξακολουθείτε  να δείχνετε την αμέριστη εμπιστοσύνη σας στην Ομοσπονδία μας, τις ενώσεις μέλη της οποίας διπλασιάσατε τις τελευταίες ημέρες.

Η ιστορία της καθεμιάς και του καθενός μας, ευτυχώς δεν μπορεί να παραχαραχθεί και είναι πλέον στην καρδιά και το μυαλό όλων σας. Τα ντοκουμέντα δεν αμφισβητούνται......