Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Π.Ο.Ε.Σ. - Η ενότητα στην πράξη

Π.Ο.Ε.Σ. - Η ενότητα στην πράξη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Αθήνα, 27 Σεπ 2018

 

Προς δικαστική παροχή εξηγήσεων κλήθηκαν ο Πρόεδρος και ο Γεν. Γραμματέας της Ομοσπονδίας μας, καθώς επίσης και ο Πρόεδρος και ο Γεν. Γραμματέας της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ.), μετά από μήνυση που κατέθεσε εναντίον μας ο Γεν. Γραμματέας της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, κατά την εκτέλεση και στο πλαίσιο των συνδικαλιστικών μας καθηκόντων, όπως αυτά πηγάζουν από την κείμενη νομοθεσία.

 

Επίσης, η ανωτέρω Ένωση (Στρατιωτικών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης) κατέθεσε αγωγή, ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Δράμας, σε βάρος της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Δράμας, ζητώντας τη διάλυσή της, παρά τα ασφαλώς οριζόμενα στην οικεία νομοθεσία.

 

Οι αλλεπάλληλες ποινικές, διοικητικές και πειθαρχικές διώξεις που έχουμε υποστεί στη δεκατετράχρονη πορεία μας, δεν μας πτοούν, τουναντίον μας χαλυβδώνουν, οι δε συνάδελφοι μας στρατιωτικοί το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την οριστική διευθέτηση της εφαρμογής της απόφασης του ΣτΕ, την οποία πετύχαμε με διαρκή αγώνα, παρά την υπονόμευση που δεχτήκαμε, ακόμα και από “συναδέλφους”, που η αγωνιστική τους δράση περιορίζεται σε φιέστες και φωτογραφίες με φορείς της πολιτείας. 

 

Έκαστος εφ' ω ετάχθη.