Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Π.Ο.Ε.Σ. - Νυκτερινή αποζημίωση στρατιωτικών

Π.Ο.Ε.Σ. - Νυκτερινή αποζημίωση στρατιωτικών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

για τα απλήρωτα νυκτερινά μας

Αγαπητές συναδέλφισσες  και αγαπητοί συνάδελφοι.

Όπως ήδη σας ενημερώσαμε, ο νομικός παραστάτης  της Ομοσπονδίας μας, δικηγόρος Αθηνών κ. Γεώργιος Αντωνακόπουλος, μετά την αποκλειστική επιτυχία του ανατροπής του μνημονιακού μισθολογίου μας και επιστροφή των παρανόμως παρακρατηθέντων αναδρομικών μας, κατέθεσε την 27η Δεκεμβρίου 2018, κατ΄ εντολή της Π.Ο.Ε.Σ., στο Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ), αίτηση κατά των Υπουργών Εθνικής Άμυνας και Οικονομικών, αναφορικά με την μη εισέτι αποζημίωση της νυκτερινής μας απασχόλησης, όπως σχετικός νόμος ορίζει (δείτε εδώ).

Θεωρώντας ότι και αυτή η μάχη ενώπιον του ΣτΕ θα είναι νικηφόρα υπέρ όλων των εν ενεργεία στρατιωτικών, σας προτρέπουμε, προς υποβοήθηση του έργου της Π.Ο.Ε.Σ. και δικής σας ωφέλειας, η κάθε μία και ο κάθε ένας σας να καταθέσετε άμεσα το συνημμένο στο τέλος της παρούσης υπόδειγμα αναφοράς, να το πρωτοκολλήσετε και μαζί με τη χορηγηθείσα βεβαίωση να το παραδώσετε στην οικεία Ένωση Στρατιωτικών, για τις περαιτέρω ενέργειες.

Ήδη έγγραφο - οδηγία, προς τις Μονάδες/Υπηρεσίες, χορηγεί τις αιτηθείσες βεβαιώσεις. 

Π.Ο.Ε.Σ. - Νυκτερινή αποζημίωση στρατιωτικών

 

Τίποτα δεν μας χαρίζεται εάν δεν το διεκδικήσουμε με ενότητα, πίστη, υπομονή και επιμονή. Συνεχίστε να δείχνετε εμπιστοσύνη στην Π.Ο.Ε.Σ. και είμαστε απολύτως βέβαιοι ότι το 2019 θα είναι νικηφόρο.

Επισυναπτόμενα αρχεία