Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Π.Ο.Ε.Σ. - Όχι στην εξαπάτηση των στρατιωτικών

Π.Ο.Ε.Σ. - Όχι στην εξαπάτηση των στρατιωτικών

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι.

Τις τελευταίες ημέρες, με τη διαπιστωμένη μαζική εγγραφή σας στις πρωτοβάθμιες ενώσεις -  μέλη της Π.Ο.Ε.Σ., παρατηρείται μια συντονισμένη προσπάθεια παραπληροφόρησης και παραπλάνησής σας, προκειμένου να εμφανιστεί ότι εγγράφεστε στις ενώσεις αυτές.

Ωστόσο, η όλη ενέργεια διαφεύγει της απλής παραπλάνησης και τείνει να αγγίξει τα όρια της απάτης, αφού φέρεται να ζητείται και εσείς να δίνετε χρήματα στις ενώσεις αυτές, ίσως επειδή δεν γνωρίζετε. Φέρεται ότι, σε Μονάδα που εδρεύει στον Πειραιά, εν ενεργεία στρατιωτικοί (ευτυχώς μετρημένοι στα δάκτυλα ενός χεριού) τους ζητήθηκε και κατέβαλλαν χρηματικό ποσά από ένωση που ανήκει στην Ομοσπονδία μας, προκειμένου στη συνέχεια να προωθηθούν σε δικηγόρο, ο οποίος όμως καμία σχέση δεν έχει με το νομικό παραστάτη της Π.Ο.Ε.Σ.

Σύμφωνα με τις διατάξεις της παραγράφου 1 του άρθρου 386 του Ποινικού Κώδικα, όποιος με σκοπό να αποκομίσει ο ίδιος ή άλλος παράνομο περιουσιακό όφελος βλάπτει ξένη περιουσία πείθοντας κάποιον σε πράξη, παράλειψη ή ανοχή με την εν γνώσει παράσταση ψευδών γεγονότων σαν αληθινών ή την αθέμιτη απόκρυψη ή παρασιώπηση αληθινών γεγονότων τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών.

Κατόπιν των ανωτέρω, η Ομοσπονδία μας δυστυχώς οφείλει, κατά την τακτική, που άρχισαν κάποιοι από το έτος 2016, να προσφύγει στη δικαιοσύνη και να προασπίσει τα συμφέροντα των πρωτοβάθμιων ενώσεων - μελών της. Είμαστε σίγουροι ότι όσες και όσοι στρατιωτικοί υπέγραψαν έγγραφα, στα οποία φέρεται ότι συμμετέχουν πρωτοβάθμιες ενώσεις - μέλη της Π.Ο.Ε.Σ., δεν γνώριζαν τι έπραξαν. 

Π.Ο.Ε.Σ. - Όχι στην εξαπάτηση των στρατιωτικών

 

Για όσους ενδιαφέρονται πραγματικά να εγγραφούν στην ένωση του δυτικού τομέα, δεν έχουν να κάνουν τίποτα παραπάνω από ένα κλικ εδώ. Οποιαδήποτε άλλη ένωση δυτικού τομέα που εμφανίζεται αφ΄ ενός δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια και αφ΄ ετέρου δεν μπορεί να είναι εκτός Π.Ο.Ε.Σ.