Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Π.Ο.Ε.Σ. - Προχωράει η εκδίκαση των αγωγών - με τόκο η καταβολή των αναδρομικών

Π.Ο.Ε.Σ. - Προχωράει η εκδίκαση των αγωγών - με τόκο η καταβολή των αναδρομικών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Γνωρίζεται ότι την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018 εκδικάστηκαν ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών οι αγωγές που είχαν καταθέσει, μέσω του δικηγορικού γραφείου του νομικού παραστάτη της Ομοσπονδίας μας, δικηγόρου Αθηνών κ. Γεωργίου Αντωνακόπουλου, όσες και όσοι συνάδελφοι εμπιστεύτηκαν την Π.Ο.Ε.Σ. και την τακτική της.

Η έκδοση των αποφάσεων αναμένεται νικηφόρα, όπως άλλωστε έγινε και σε Πρωτοδικεία της επαρχίας, μέσω των οποίων (αποφάσεων) το δημόσιο θα κληθεί να καταβάλλει και τους τόκους από τα οφειλόμενα αναδρομικά, σε εκτέλεση των 2 αποφάσεων της Ολομελείας του Συμβουλίου της Επικρατείας, που κέρδισε η Ομοσπονδία μας, πέραν του όποιου κεφαλαίου. Σημειώνεται ότι οι τόκοι που θα πρέπει να καταβληθούν είναι 6% ετησίως επί του επιδικασθέντος ποσού, που σε αρκετές περιπτώσεις το ποσό δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητο. Τίποτα δεν θα επιτρέψουμε να χαθεί. 

Συνεχίζουμε και με τη δικαστική διεκδίκηση της αναδρομικής καταβολής των επιδομάτων (δώρων) εορτών και αδείας. Η προθεσμία για την κατάθεση των αγωγών λήγει.