Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Π.Ο.Ε.Σ. - ΠΡΟΣΟΧΗ! ΠΡΟΣΟΧΗ! μην παρασύρεστε

Π.Ο.Ε.Σ. - ΠΡΟΣΟΧΗ! ΠΡΟΣΟΧΗ! μην παρασύρεστε

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι.

Όταν η Ομοσπονδία μας βρέθηκε ενώπιον της Ολομελείας του Συμβουλίου της Επικρατείας, προκειμένου να συγκρουστεί με τους μνημονιακούς νόμους που μείωσαν δραματικά τους μισθούς όλων σας και να κερδίσει για όλες και όλους σας το ακατόρθωτο, κάποιοι συνάδελφοί μας, προφανώς φοβισμένοι και παραπλανηθέντες, επέλεξαν να παρασταθούν, ως παρεμβαίνοντες στην ως άνω δίκη,  εκπροσωπούμενοι από άλλο δικηγόρο, πιστεύοντας ότι θα δικαιωθούν, μαζί με την ΠΟΕΣ και αυτοί. Το αποτέλεσμα σας έχει ήδη γνωστοποιηθεί. Οι 2913 συνάδελφοί μας απορρίφθηκαν από την Ολομέλεια του ΣτΕ, με την ιστορική απόφασή της. 

Αγαπητές συναδέλφισσες κι αγαπητοί συνάδελφοι.

Σήμερα επιχειρείται να στηθεί το ίδιο σκηνικό. Προσπαθούν να σας αποπροσανατολίσουν, προκειμένου με αμφιβόλου διαδικασίας ενέργειες να σας παρουσιάσουν ως μόνη νικηφόρα οδό οποιαδήποτε άλλη, πέραν της κατάθεσης αγωγής για την αναδρομική διεκδίκηση των επιδομάτων των εορτών και αδείας. 

Μην παρασυρθείτε αυτή τη φορά. Ακολουθήστε τη φωνή της λογικής και της καρδιάς σας. Ακολουθήστε το σίγουρο δοκιμασμένο δρόμο της νίκης. Τίποτα δεν σας χαρίστηκε και σε κανέναν δεν χρωστάτε. Προχωράμε όλοι μαζί και για αυτή τη μάχη. Είμαστε σίγουροι ότι θα σας έχουμε δίπλα μας μέχρι το τέλος. Το τέλος θα είναι νικηφόρο, μόνο όταν γίνουμε πολλοί, ενωμένοι και δυνατοί.