Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Π.Ο.Ε.Σ. - Συνεχίζουμε τις αγωγές και μόνο έως και 28.2.2019 - Να μην μείνει κανείς

Π.Ο.Ε.Σ. - Συνεχίζουμε τις αγωγές και μόνο έως και 28.2.2019 - Να μην μείνει κανείς

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι.

Όπως ήδη, από τον Οκτώβριο του 2018, σας είχε ενημερώσει η Ομοσπονδία μας, με αφορμή τις αποφάσεις που εκδίδουν σωρηδόν τα Ειρηνοδικεία και Πρωτοδικεία της Χώρας, δικαιώνοντας αυτούς που προσέφυγαν με αγωγή, διεκδικώντας την αναδρομική καταβολή των επιδομάτων (δώρων) εορτών (Χριστουγέννων και Πάσχα) και αδείας (καλοκαιριού), η μοναδική οδός διεκδίκησης είναι αυτή της κατάθεσης αγωγής.

Κάποιες και κάποιοι, ευτυχώς ελάχιστοι, παραπλανηθήκατε και προσχωρήσατε στην άποψη της κατάθεσης αίτησης, ενώπιον Υπηρεσιών και όχι αγωγής, ενώπιον δικαστηρίων, αναμένοντας την κρίση των Ανώτατου Ακυρωτικού Δικαστηρίου (ΣτΕ). Ωστόσο αυτοί που σας παραπλάνησαν δεν σας είπαν ότι οι τόκοι που θα επιδικασθούν από τις αγωγές, σε περίπτωση νίκης, είναι από την επίδοση και μόνο της αγωγής και όχι από την κατάθεση της όποιας αίτησης. Το ποσό δε των τόκων δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητο.

Σήμερα η Ομοσπονδία μας έλαβε αγωγή από ομάδα συναδέλφων στρατιωτικών, οι οποίοι για τους εαυτούς τους και μόνο ζητάνε τους τόκους από την επίδοση της αγωγής. «Στερνή μου γνώση να σ΄ είχα πρώτα».

Π.Ο.Ε.Σ. - Συνεχίζουμε τις αγωγές και μόνο έως και 29.2.2019 - Να μην μείνει κανείς

Η Ομοσπονδία μας, θέλοντας να διαφυλάξει τα συμφέροντα σας και μόνο, σας καλεί να κλείσετε τα αυτιά σας στις Κασσάνδρες, να συλλέξετε τα απαιτούμενα δικαιολογητικά (κατεβάστε τα από εδώ) και μέσω των Περιφερειακών ενώσεων – μελών της, να τα αποστείλετε στον νομικό παραστάτη της για τη διεκδίκηση των επιδομάτων (δώρων) εορτών και αδείας, μέχρι και την 28.2.2019.

Διεκδικήστε τα δικαιώματά σας. Ακολουθήστε την καρδιά σας.