Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Στρατιωτικός συνδικαλισμός είναι …αγωγές και διώξεις κατά στρατιωτικών

Στρατιωτικός συνδικαλισμός είναι …αγωγές και διώξεις κατά στρατιωτικών

Ανέκαθεν η Ομοσπονδία μας διακήρυττε και ενεργούσε με σεβασμό στη διαφορετική άποψη. Μπήκε μπροστά από το 2005, ενεργώντας προς το συμφέρον όλων των εν ενεργεία στρατιωτικών και με σταθερά βήματα έχτιζε ένα πρότυπο συνδικαλισμού, διαφορετικό από αυτό που όλοι μας γνωρίζαμε. Δυστυχώς, σε συγκεκριμένη χρονική στιγμή, εμφανίστηκαν πρόσωπα, καθοδηγούμενα από κομματικά γραφεία, προκειμένου να αλλοιώσουν αυτό τον άδολο χαρακτήρα που πρεσβεύει η Ομοσπονδία μας και με νομιμοφανείς ενέργειες, τελικώς, να αποτελειώσουν το εγχείρημα εν τη γενέσει του. Δεν θα το επιτρέψουμε.

Στρατιωτικός συνδικαλισμός είναι …αγωγές και διώξεις κατά στρατιωτικών – Όπως φαίνεται υπάρχουν οργανώσεις που δεν πείθουν και προσφεύγουν σε αγωγές.

Σε βιομηχανία αγωγών κατά συναδέλφων τους έχουν εξελίξει κάποιοι τον στρατιωτικό συνδικαλισμό. Δεν γνωρίζουμε εάν είναι «επικερδές άθλημα» για τους ίδιους.

Γνωρίζουμε όμως ότι προκαλεί δυσμενή σχόλια στους στρατιωτικούς, οι οποίοι σχολιάζουν πως όποιος δεν μπορεί να πείσει με τα λόγια και τις πράξεις του, καταφεύγει σε άλλες μεθόδους και στρέφεται τελικά εναντίον των συναδέλφων του.

Μάλλον κάποιοι έχουν πιάσει λάθος το νόημα του συνδικαλισμού..... Διαβάστε περισσότερα με ονόματα και στοιχεία