Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΥΠΕΘΑ: Διερευνούμε την πρόταση της ΠΟΕΣ για διευκόλυνση των στρατιωτικών στις διελεύσεις των διοδίων

ΥΠΕΘΑ: Διερευνούμε την πρόταση της ΠΟΕΣ για διευκόλυνση των στρατιωτικών στις διελεύσεις των διοδίων

Με αφορμή το υπ΄ αριθμ. πρωτ. 12/03.1.2019 έγγραφό μας, όπως τούτο κατατέθηκε ως αναφορά, με τη διαδικασία του κοινοβουλευτικού ελέγχου, από τον ανεξάρτητο βουλευτή Αχαΐας και Πρόεδρο του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος, κ. Νικόλαο Νικολόπουλο, σχετικά με την απαλλαγή των στρατιωτικών από τα τέλη διοδίων:  

ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ - ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ... by on Scribd

ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Ευάγγελος Αποστολάκης, απάντησε ως εξής:

Σε απάντηση της σχετικής αναφοράς που κατέθεσε ο βουλευτής κ. Νικόλαος Νικολόπουλος με θέμα «Υποβολή αιτήματος της ΠΟΕΣ για Απαλλαγή από τα Τέλη Διοδίων» σας γνωρίζω, σύμφωνα με τα στοιχεία τα οποία τέθηκαν υπόψη μου, ότι η αρμόδια Διεύθυνση του ΥΠΕΘΑ, έχει έλθει σε επαφή µε τις εταιρίες λειτουργίας διοδίων, ανά την επικράτεια και διερευνεί τη δυνατότητα παροχής έκπτωσης στο προσωπικό που κινείται στους αυτοκινητοδρόμους που ελέγχουν, με γνώμονα την εξυπηρέτηση του, την ασφαλή μετακίνηση του και την οικονομική του ελάφρυνση λαµβάνοντας υπ' όψιν ότι το προσωπικό αυτό εργάζεται σε τόπους οι οποίοι απέχουν συνήθως από τον τόπο που διαµένουν οι οικογένειές τους.

Τέλος είμαστε έτοιμοι να συνεργαστούμε με όλα τα συναρμόδια Υπουργεία προκειμένου να εξευρεθεί η βέλτιστη δυνατή λύση για το συγκεκριμένο ζήτημα.

ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ - ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ... by on Scribd