Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Άρθρα

Η δικαίωση των στρατιωτικών έχει όνομα και λέγεται ΠΟΕΣ

Ξεκινά μια εβδομάδα, στην οποία δεκάδες χιλιάδες Στρατιωτικοί, θα δουν στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς να πιστώνονται χρήματα, τα οποία τους είχαν παρακρατηθεί, με διατάξεις νόμων που κρίθηκαν από την Ολομέλεια του ΣτΕ ως αντισυνταγματικοί. 

Π.Ο.Ε.Σ. - Προσοχή στις αιτήσεις (και όχι αγωγές) για τα αναδρομικά

Δυστυχώς, πολλοί συνταξιούχοι σύμφωνα με την ελλιπή ενημέρωση, που είχαν μέχρι σήμερα, έσπευσαν να υποβάλλουν απλώς ένα αίτημα, χωρίς αναφορά στα ποσά που διεκδικούν, με αποτέλεσμα η αίτηση αυτή να θεωρείται αόριστη ως προς τις αξιώσεις τους, και να μην διακόπτει την πα

Το ΓΕΝ ανακοινώνει τα αναδρομικά! Ίσως και 12 Δεκεμβρίου η καταβολή

Το ΓΕΝ είναι το πρώτο Γενικό Επιτελείο που δημοσιοποιεί επισήμως στην ιστοσελίδα του την καταβολή των αναδρομικών στο προσωπικό του. Η καταβολή των χρημάτων έχει προγραμματιστεί για τις .......................

Παράδειγμα προς μίμηση ο Πρόεδρος της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΑΡ.

Ο Πρόεδρος της ΕΣΠΕΕ Αρκαδίας, η οποία ανήκει στην ΠΟΕΣ, Ασμίας Ευάγγελος Κουτρουφίνης μπορεί να δίνει σκληρές μάχες, ως εκπρόσωπος των Στρατιωτικών, για να λυθούν πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, όσοι υπηρετούν στην περιοχή της Αρκαδίας

Οι στρατιωτικοί επηρεάζουν τα οικονομικά της χώρας ενώ τα θαλασσοδάνεια των κομμάτων όχι;

Ακόμη κι όταν η κρίση τσάκιζε και διέλυε στρατιωτικές οικογένειες βρέθηκαν Αρχηγοί που έλεγαν ότι το προσωπικό αντέχει σε περικοπές! Τα περί διάλυσης οικογενειών δεν είναι δημοσιογραφικές υπερβολές.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ: Όχι στο δικαστικό ακτιβισμό για τις διεκδικήσεις σας

ΜΕ ΝΟΥΘΕΣΙΕΣ προς το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, να μην επιλέγουν τον "δικαστικό ακτιβισμό" προκειμένου να δικαιωθούν για τις περικοπές των μισθών τους, εμφανίστηκε η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Μαρία Σπυράκη.

Π.Ο.Ε.Σ. - Ο Γεν. Γραμματέας εξηγεί γιατί διεκδικούμε τα αναδρομικά επιδόματα με αγωγές

Καταρχάς θα ήθελα να τονίσω ότι με την υπογραφή της ΚΥΑ για την καταβολή των αναδρομικών στους συναδέλφους, ο αγώνας μας για την εφαρμογή των δυο ιστορικών αποφάσεων που διεκδικήσαμε και πετύχαμε ως ΠΟΕΣ στο ΣτΕ, πλησιάζει προς το τέλος του.

Αναδρομικά δώρα: Το ΓΕΑ παίρνει θέση για αγωγές και αιτήσεις

Νέο έγγραφο από το ΓΕΑ ενημερώνει το προσωπικό για τη διεκδίκηση των δώρων Χριστουγέννων και Πάσχα, καθώς και των επιδομάτων.