Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Έρχονται νέες δικαστικές αποφάσεις για τους τόκους - Διεκδικούμε και τα νυκτερινά μας

Έρχονται νέες δικαστικές αποφάσεις για τους τόκους - Διεκδικούμε και τα νυκτερινά μας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Όπως ήδη έχετε ενημερωθεί (δείτε εδώ), την 20.1.2020 εκδόθηκε η πρώτη δικαστική απόφαση με την οποία εντέλλεται το Δημόσιο να καταβάλλει τους τόκους που αναλογούν σε κάθε μία και κάθε έναν ενάγουσα/οντα συνάδελφό μας, ως απόρροια της καθυστέρησης επιστροφής των αντισυνταγματικώς παρακρατηθέντων μισθών των εν ενεργεία στρατιωτικών από την 1.8.2012 έως και την 31.12.2016, μετά από (δις) δικαίωση και πάλι της Π.Ο.Ε.Σ.

Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, αναμένονται άλλες οκτώ (8) δικαστικές αποφάσεις, δικαιώνοντας τις/τους προσφεύγουσες/οντες στρατιωτικούς. 

Επειδή η προσφυγή στη δικαιοσύνη αξιώνοντας το Ελληνικό δημόσιο να καταβάλλει σε κάθε έναν και κάθε μία φορολογούμενο/η Ελληνίδα/να στρατιωτικό δεν είναι "ακτιβιστική" ενέργεια, αλλά δικαίωμα των ιδίων και υποχρέωση της Ομοσπονδίας μας, υπενθυμίζουμε τη διαδικασία που πρέπει όλες και όλοι μας να κάνουμε, ώστε να διασφαλίσουμε τα ποσά που αναλογούν σε κάθε μία και κάθε έναν εξ ημών, για τη αποζημίωσης της νυκτερινής μας εργασίας, όπως νόμος προβλέπει.

Το κόστος όσων επιλέξουν να εγγραφούν στις Ενώσεις της Ομοσπονδίας μας και να διεκδικήσουν μαζί μας με νικηφόρα προοπτική τις αξιώσεις τους, είναι αυτό που αναγράφεται στο ενημερωτικό του νομικού μας παραστάτη και μόνο, χωρίς την καταβολή οποιουδήποτε άλλου ποσοστιαίου ποσού επί των επιδικασθέντων ποσών. Προσοχή στις απαιτήσεις λοιπών δικηγορικών γραφείων, που μέσα από την αγωνία όλων μας προσδοκούν στο κέρδος, αφού η θετικές αποφάσεις των δικαστηρίων είναι μονόδρομος. 

Διαβάστε τί απαιτείται και μην λησμονάτε να καταθέσετε τα δικαιολογητικά σας στις Περιφερειακές Ενώσεις - μέλη μας.