Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κοινοβουλευτική Δραστηριότητα

Μέριμνα για το προσωπικό που έχει την επιμέλεια ΑμεΑ

Με ερώτησή του στη Βουλή των Ελλήνων, κατά τη διαδικασία του κοινοβουλευτικού ελέγχου, το ΚΚΕ, θέτει ένα από τα πάγια αιτήματα της Ομοσπονδίας μας, σχετικά με την επέκταση των ευεργετημάτων της υπουργικής απόφασης που αφορά τους συναδέλφους

Βελτίωση του θεσμικού πλαισίου που διέπει τη διαδικασία των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων

Ήταν 27 Απριλίου του 2012 όταν ο τότε Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Γιάννης Ραγκούσης, υιοθετώντας, σε μεγάλο μέρος της, την πρόταση του τότε ΣΥΣΜΕΔ (νυν Π.Ο.Ε.Σ.), εξέδωσε την υπ΄ αριθμ.

ΥΠΕΘΑ: Διερευνούμε την πρόταση της ΠΟΕΣ για διευκόλυνση των στρατιωτικών στις διελεύσεις των διοδίων

Με αφορμή το υπ΄ αριθμ. πρωτ. 12/03.1.2019 έγγραφό μας, όπως τούτο κατατέθηκε ως αναφορά, με τη διαδικασία του κοινοβουλευτικού ελέγχου, από τον ανεξάρτητο βουλευτή Αχαΐας και Πρόεδρο του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος, κ.

Ο.Β.Α. και επίδομα ιδιαίτερων συνθηκών - Τί απάντησε το ΥΠΕΘΑ

Σε απάντηση του υπ΄ αριθμ. πρωτ. 11/3.1.2019 εγγράφου μας, όπως τούτο κατατέθηκε, δια του κοινοβουλευτικού ελέγχου στη ΒτΕ, από τον ανεξάρτητο βουλευτή Αχαΐας και Πρόεδρο του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος, κ.

Π.Ο.Ε.Σ. - Τί απάντησε το ΥΠΕΘΑ στο αίτημα της ΠΟΕΣ για τα κοινωνικά επιδόματα/παροχές

Την 28.1.2019 ο ανεξάρτητος βουλευτής Αχαΐας και Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος, κ. Νικόλαος Νικολόπουλος, κατέθεσε, δια του κοινοβουλευτικού ελέγχου, το υπ΄ αριθμ. πρωτ.

Γιατί καθυστερεί το ΠΔ περί μετακινήσεων του προσωπικού των ΕΔ;

Μετά από σχετική ερώτηση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΚΚΕ, σχετικά με την καθυστέρηση έκδοσης του προβλεπόμενου εκ του νόμου Προεδρικού Διατάγματος περί μετακινήσεων του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων:

Επίδομα στέγασης στρατιωτικών: Τί απάντησε ο νέος ΥΕΘΑ

Στο ερώτημα, που κατέθεσε ο ανεξάρτητος βουλευτής Αχαΐας και Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος, κ. Νικόλαος Νικολόπουλος, μετά το υπ΄ αριθμ. πρωτ.