Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Π.Ο.Ε.Σ. - Καλοκαιρινή προσφορά για κρουαζιέρα από 100 ευρώ μόνο 45

Π.Ο.Ε.Σ. - Καλοκαιρινή προσφορά για κρουαζιέρα από 100 ευρώ μόνο 45

Σας γνωρίζουμε ότι η PLATINUM CRUISES προσφέρει στην Π.Ο.Ε.Σ. για τη Μονοήμερη Κρουαζιέρα σε Ύδρα - Πόρο – Αίγινα, την τιμή των 45 ευρώ (κατά άτομο) αντί της κανονικής τιμής €100 το άτομο. 

 

Η τιμή συμπεριλαμβάνει πλούσιο γεύμα σε μπουφέ επί του πλοίου, διασκέδαση με ζωντανή ορχήστρα, χορευτές και φολκλορικό σόου. 

 

Η εταιρία PLATINUM CRUISES με τα πολυτελή της κρουαζιερόπλοια, «COSMOS» χωρητικότητας 550 επιβατών και «ΠΛΑΤΥΤΕΡΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ» χωρητικότητας 750 επιβατών, πραγματοποιεί καθημερινά την ημερήσια κρουαζιέρα της Αθήνας με επίσκεψη σε 3 πανέμορφα νησιά του Σαρωνικού Ύδρα, Πόρο, Αίγινα, προσφέροντας υψηλές υπηρεσίες στους επιβάτες. Στόχος της PLATINUM CRUISES είναι ο επιβάτης που θα επιλέξει να ταξιδεύσει με τα πολυτελή κρουαζιερόπλοια της να απολαύσει τον ήλιο, τα κρυστάλλινα και γαλανά νερά του Σαρωνικού, να επισκεφτεί τα τρία ιστορικά και κοσμοπολίτικα νησιά, να γευτεί την ελληνική μεσογειακή κουζίνα και να διασκεδάσει κάτω από τους ήχους της ζωντανής ορχήστρας και των χορευτών μας.  

 

Ακολουθεί αναλυτική παρουσίαση της κρουαζιέρας και του μεσημβρινού μπουφέ που σερβίρεται στο πλοίο. Κρατήσεις θέσεων και λοιπές πληροφορίες απευθείας στην εταιρία.

 

 

 

Logo_Platinum

155 Sygrou Avenue

171 21 Nea Smirni Greece

Tel: +30 211-1866400 & +30 211-1866411