Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Π.Ο.Ε.Σ. - Συνάντηση με το Κ.Κ.Ε.

Π.Ο.Ε.Σ. - Συνάντηση με το Κ.Κ.Ε.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 26 Ιουνίου 2019

Με αντιπροσωπεία του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας (ΚΚΕ), αποτελούμενη από τον κ. Δημήτρη Αρβανιτάκη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του Κ.Κ.Ε., τον κ. Θανάση Παφίλη μέλος της ΚΕ του Κ.Κ.Ε., κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο και υποψήφιο βουλευτή, τον κ. Νίκο Παπαναστάση, αντισυνταγματάρχη ε.α., υποψήφιο βουλευτή και τον Λάζαρο Ανδρόπουλο, μέλος της Επιτροπής για τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας της ΚΕ του Κ.Κ.Ε., συναντήθηκε, στα γραφεία του, την Τρίτη 25.6.2019, αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας μας, αποτελούμενη από τον Τσουκαράκη Ανέστη (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Β.Τ.Α.), Ντίγκο Νικόλαο (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Δ.Τ.Α.), Δημήτρη Πανουργιά (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ.Τ.Α.), Ζερβούδη Παντελή, Ρέντο Κωνσταντίνο και Γκούλη Ιωάννη (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Π.Π.Α.) και Σαλίωνα Ανδρέα (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ν.Π.Α.).

Η συνάντηση έλαβε χώρα στο πλαίσιο συναντήσεων της Ομοσπονδίας μας με τα πολιτικά κόμματα, προκειμένου και ενόψει των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών, να γνωσθούν οι θέσεις εκάστου κόμματος για τους Έλληνες στρατιωτικούς.

Κατά τη συνάντηση αναπτύχθηκε ενδιαφέρουσα συζήτηση, τονίσθηκαν τα σημαντικότερα προβλήματα των στρατιωτικών, ενώ το Κ.Κ.Ε. υποσχέθηκε να σταθεί αρωγός και να βοηθήσει με όλες του τις δυνάμεις στην επίλυσή τους και μέσω του κοινοβουλευτικού ελέγχου, επισημαίνοντας ότι ανέκαθεν ευρίσκεται στην πρώτη γραμμή διεκδίκησης και επίλυσης δίκαιων προβλημάτων και αιτημάτων όλων των εργαζομένων. Άλλωστε μέχρι και σήμερα, πλήθος ήταν τα ερωτήματα που κατέθεσε στη Βουλή των Ελλήνων, αναδεικνύοντας τα υπόψη προβλήματα που του εγνώριζαν οι Περιφερειακές Ενώσεις Στρατιωτικών, μερικά εκ των οποίων, και με αρκετή "πίεσή του", επιλύθηκαν.

Δόθηκε η υπόσχεση για συνέχιση των επαφών τόσο σε κεντρικό επίπεδο (με την .Π.Ο.Ε.Σ.), όσο και σε τοπικό (Περιφερειακές Ενώσεις Στρατιωτικών).

Π.Ο.Ε.Σ. - Συνάντηση με το Κ.Κ.Ε.