ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Χίος, 21 Οκτωβρίου 2021

Ο  Πρόεδρος της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Χίου Επχίας (ΠΖ) Κουτσουράδης Νικόλαος μαζί με τον Αντιπρόεδρο της Νομαρχιακής Οργάνωσης της ΟΝΝΕΔ Χίου Στράτο Μαστραντώνη και το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ Δημήτρη Δημητρουλόπουλο συναντήθηκαν σήμερα Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021, με την Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Χίου κα. Ελένη Κανταράκη, στο γραφείο της  στο ΓΝ Χίου.

Η συνάντηση έλαβε χώρα σε ένα πολύ καλό και θερμό κλίμα. Ο αντιπρόεδρος της Νομαρχιακής Οργάνωσης της ΟΝΝΕΔ παρέδωσε υπόμνημα στην κα. Κανταράκη και ο πρόεδρος της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΧΙ. ενημέρωσε την ως άνω Δκτρια για την ανάγκη της προμήθειας και λειτουργίας Θαλάμου αποσυμπίεσης στο Γενικό Νοσοκομείο Χίου.

Εκ μέρους της κας. Δκτριας η οποία ήταν γνώστης της σπουδαιότητας του θαλάμου υπερβαρικής πίεσης, υπήρξε δέσμευση ότι θα γίνει αρωγός της προσπάθειας, ενώ  δόθηκε η υπόσχεση ότι οι επαφές θα συνεχιστούν, με επαναλαμβανόμενες επισκέψεις και ενημερώσεις, όποτε κριθεί αναγκαίο και πάντα με γνώμονα τη γρήγορη και αποτελεσματική επίλυση της  προμήθειας και λειτουργίας Θαλάμου αποσυμπίεσης .

ΕΣΠΕΕΧΙ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΝΧ by ΠΟ ΕΣ on Scribd