Sidebar

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

28
Πεμ, Μαρ

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τρίτη 08 Μαρ 2022

Με τη Βουλευτή Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ κα Ελευθεριάδου (Τάνια) Σουλτάνα, συναντήθηκε την Τρίτη 01 Μαρτίου 2022, κατόπιν αιτήματος της Ένωσής μας, στο βουλευτικό της Γραφείο, αντιπροσωπεία του ΔΣ, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο, Λγό (ΦΔΒ) Γρηγόριο Ντουκάκη, τον Αντιπρόεδρο, Τχη (ΑΔΒ) Δελή Παρασκευά και τον Αν. Γεν. Γραμματέα του, ΕΜΘ Αλχία (ΠΖ) Χαϊτίδη Σάββα, σε ένα πολύ καλό και εγκάρδιο κλίμα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, αναδείχθηκαν τα προβλήματα που απασχολούν τους στρατιωτικούς και τις οικογένειές τους. Παράλληλα τονίστηκε και η αναγκαιότητα για ενημέρωση των στρατιωτικών, για τα τρέχοντα και δυσεπίλυτα θέματα που τους απασχολούν, καθώς επίσης  και τις δράσεις  που έχει αναλάβει η Ένωση για την επίλυσή τους.

Η κα Βουλευτής άκουσε με ενδιαφέρον τα όσα ειπώθηκαν από πλευράς της Ένωσής μας και δόθηκαν δεσμεύσεις και από τις δυο πλευρές, για μια αμφίδρομη επικοινωνία, προκειμένου να αναδεικνύονται και να επιλύονται με τον καλύτερο τρόπο και πάντα μέσα στα όρια που ορίζουν οι νόμοι και οι στρατιωτικοί κανονισμοί, τα προβλήματα των στελεχών. 

ΕΣΠΕΕΚ 08.03.2022 Δελτίο Τύπου Συνάντηση Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας Ελευθεριάδου Τάνια .120 by Anestis Tsoukarakis on Scribd