Sidebar

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

28
Πεμ, Μαρ

ΠΟΕΣ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

                                                                ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                                                                               Καστοριά, 05 Σεπτεμβρίου2022

Την Δευτέρα 05 Σεπτεμβρίου 2022, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Προέδρου της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς και Αντιπροέδρου της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.Ο.Ε.Σ.) Ανθστή (ΠΖ) Χρήστου Μαρινέλη με τον Πρόεδρο της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Καστοριάς Αρχιφύλακα  Κυριάκο Παπουτσίδη και τον Γενικό Γραμματέα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων (Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ) Αρχιφύλακα Ιωάννη Τοτονίδη.

Η συνάντηση διεξήχθη σε ιδιαίτερα εγκάρδιο και θερμό κλίμα. Συζητηθήκαν όλα τα κοινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι υπηρετούντες Στρατιωτικοί και Συνοριακοί Φύλακες στην περιοχή Καστοριάς, όπως η μη καταβολή του επιδόματος παραμεθορίου, καθώς και γενικότερα κοινά θέματα που απασχολούν τους εργαζόμενους στις Ένοπλες Δυνάμεις και τους Συνοριακούς Φύλακες.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία του Αντιπροέδρου της Π.Ο.Ε.Σ με τον Πρόεδρο της Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ. Αρχιφύλακα Παναγιώτη Χαρέλα, καθώς και του Γ.Γ. της Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ. με τον Πρόεδρο της Π.Ο.Ε.Σ Ανθυποπλοίαρχο (Ε) Δημήτρη Μεθενίτη, όπου υπήρξε πλήρης ταύτιση απόψεων, ενώ δόθηκε η δέσμευση για συνέχιση των επαφών και την στενή συνεργασία σε πρωτοβάθμιο και δευτεροβάθμιο επίπεδο.