Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Δ.Τ.Α. - Συμμετοχή της Ένωσης στο Πανελλήνιο Συνέδριο των Περιφερειακών Ενώσεων των Στρατιωτικών

Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Δ.Τ.Α. - Συμμετοχή της Ένωσης στο Πανελλήνιο Συνέδριο των Περιφερειακών Ενώσεων των Στρατιωτικών

                                     

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Χαϊδάρι 02 Απρ 2019

 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας γνωρίζετε ότι το Σάββατο 30 Μαρτίου 2019, στην πόλη του Ναυπλίου, διεξήχθη παρουσία μας όλων των εκλεγμένων αντιπροσώπων μας, το Πανελλήνιο Συνέδριο «Αντιναύαρχος Κωνσταντίνος Πανανάς ΠΝ», των Περιφερειακών Ενώσεων Στρατιωτικών, του οποίου οι εργασίες ήταν εποικοδομητικές, ανέδειξαν την πληθώρα των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε ως ένας ιδιαίτερος κλάδος εργαζομένων και οι αποφάσεις που λήφθηκαν ομόφωνα από όλους τους συνέδρους, επέδειξε την δυναμική θέληση όλων μας να παραμείνουμε ενωμένοι, σταθεροί στις αξίες μας και στο σκοπό που έχουμε ταχθεί να υπηρετήσουμε, χωρίς κομματικές ταυτότητες και προσωπικές φιλοδοξίες και να συνεχίσουμε με σοβαρότητα με τον ίδιο ζήλο, να αναδεικνύουμε και να διεκδικούμε τα δικαιώματά μας.  

Αυτό άλλωστε αποτέλεσε στο ότι το συνέδριο κρίνετε απόλυτα επιτυχημένο και παράλληλα αναδείχθηκε η σπουδαιότητα των Ενώσεων και το έργο τους.

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Δυτικού Τομέα Αθηνών, συγχαίρει θερμά τον πρόεδρο της Ε.Σ.ΠΕ.Ε. Αρκαδίας, Αρχισμηνία (ΕΤΕΤΗ) Ευάγγελο Κουτρουφίνη, για την άψογη διοργάνωση του Συνεδρίου και την υπέροχη φιλοξενία καθώς και όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία αυτή και με την αμέριστη συμβολή όλων μας, να συνεχίσουμε την επιτυχημένη πορεία στις Ενώσεις.

Επιπρόσθετα το ΔΣ της ΕΣΠΕΕΔΤΑ, ευχαριστεί θερμά τον Πρόεδρο της Π.Ο.Ε.Σ Σχη (ΣΔΓ) Ανέστη Τσουκαράκη, ο οποίος από την πρώτη στιγμή είναι δίπλα μας κοντά σε όλους εμάς, μας έδωσε φωνή και υπόσταση, στηρίζει και προωθεί όλα τα θέματα που μας απασχολούν, προβαίνοντας σε λύσεις  με τους αγώνες που δίνει σε καθημερινή βάση.

Καλή συνέχεια για το αύριο, σε αυτά που έχουμε να αντιμετωπίσουμε και να έχουμε πάντα επιτυχίες,