Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Π.Π.Α. - Συνάντηση με το Δκτή του 700 ΣΕ, Σχη (ΥΠ) Θ. Ζήκο

Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Π.Π.Α. - Συνάντηση με το Δκτή του 700 ΣΕ, Σχη (ΥΠ) Θ. Ζήκο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πειραιάς, 19 Ιουνίου 2018

Αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσής μας συναντήθηκε, την Τρίτη 19 Ιουνίου 2018, με τον κ. Διοικητή του 700 Στρατιωτικού Εργοστασίου (700 ΣΕ) Συνταγματάρχη (ΥΠ) Θ. Ζήκο στο γραφείο του τελευταίου στην πόλη του Πειραιά.

Η συνάντηση διεξήχθη στο πλαίσιο του κύκλου επαφών που πραγματοποιεί η Ε.Σ.ΠΕ.Ε. Πειραιά με τους κ.κ. Διοικητές Μονάδων, η έδρα των οποίων ευρίσκεται εντός των γεωγραφικών ορίων της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά.

Η συνάντηση διεξήχθη σε θερμό και εγκάρδιο κλίμα. Η αντιπροσωπεία ενημέρωσε τον κ. Διοικητή τόσο για τους στόχους που έχει θέσει, όσο και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι που υπηρετούν εντός των γεωγραφικών ορίων της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά και ειδικότερα στην υπηρεσία της αρμοδιότητας του, στοχεύοντας στην επίλυση αυτών. Από την πλευρά του ο κ. Διοικητής τόνισε ότι θα σταθεί αρωγός στις προσπάθειες για την επίλυση τυχόν προβλημάτων, ενώ δόθηκε δέσμευση και από τις δύο πλευρές για συνέχιση των επαφών τους. Στόχος είναι η από κοινού προσπάθεια να επιλύονται τα προβλήματα που απασχολούν τους στρατιωτικούς, πάντοτε μέσα στο πλαίσιο που ορίζουν οι νόμοι και στρατιωτικοί κανονισμοί.

Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Π.Π.Α. - Συνάντηση με το Δκτή του 700 ΣΕ, Σχη (ΥΠ) Θ. Ζήκο