Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Π.Π.Α. - Συνάντηση με το μέλος του ΔΣΠ, δικηγόρο Πειραιά κ. Κ. Μπανταβάνη

Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Π.Π.Α. - Συνάντηση με το μέλος του ΔΣΠ, δικηγόρο Πειραιά κ. Κ. Μπανταβάνη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πειραιάς, 13 Μαΐου 2019

Με τον κ. Κωνσταντίνο Μπανταβάνη, δικηγόρο στον Άρειο Πάγο και μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά με μακροχρόνια παρουσία στη μαχόμενη δικηγορία σε ένα ευρύ φάσμα του Δικαίου, συναντήθηκε το Σάββατο 11 Μαΐου 2019, στην πόλη του Πειραιά, αντιπροσωπεία - μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσής μας οι οποίοι παρουσίασαν το έργο και τους στόχους της Ένωσης.

Ο Πρόεδρος του ΔΣ ενημέρωσε αναλυτικά  τον κ. Κωνσταντίνο Μπανταβάνη για το συνδικαλιστικό ρόλο της Ένωσης, η οποία εκπροσωπεί τους εν ενεργεία στρατιωτικούς, που υπηρετούν σε Μονάδες, η έδρα των οποίων ευρίσκεται εντός των γεωγραφικών ορίων της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά, καθώς και τις δράσεις στις οποίες έχουν προχωρήσει.

Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε μέσα σε εγκάρδιο κλίμα, ο κ. Μπανταβάνης εξέφρασε την ικανοποίηση καθώς και τη στήριξή του στο έργο της Ένωσης, όντας αρωγός της προσπάθειας που κάνουμε και ευρισκόμενος στο πλάι μας προκειμένου να βοηθήσει με τις γνώσεις και την εμπειρία του τα μέλη της Ένωσης Πειραιά σε προβλήματα όπου η νομική συνδρομή κρίνεται απαραίτητη.

Με το πέρας της συνάντησης αντηλλάγησαν ευχές για υγεία, δημιουργική θητεία της Ένωσης και δύναμη για να αγωνίζεται για  την επίτευξη των σκοπών υπέρ του στρατιωτικού προσωπικού που εκπροσωπεί.