Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Π.Π.Α. - Συνάντηση με τον δήμαρχο Κερατσινίου - Δραπετσώνας, κ. Χ. Βρεττάκο

Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Π.Π.Α. - Συνάντηση με τον δήμαρχο Κερατσινίου - Δραπετσώνας, κ. Χ. Βρεττάκο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πειραιάς, 21 Οκτωβρίου 2019

Τον δήμαρχο Κερατσινίου - Δραπετσώνας κ. Χρήστο Βρεττάκο, επισκέφθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 21 Οκτωβρίου 2019 αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσής μας, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο, τον Γενικό Γραμματέα και τον Αντιπρόεδρό του, κ.κ. Ζερβούδη Παντελή, Κωνσταντίνο Ρέντο, και Νικόλαο Τζανετή αντίστοιχα, οι οποίοι παρουσίασαν το έργο και τους στόχους της Ένωσης.

Ο Πρόεδρος του ΔΣ ενημέρωσε αναλυτικά  τον κ. Βρεττάκο για τα ζητήματα που ταλανίζουν του στρατιωτικούς και αφορούν το λειτούργημά τους, τον συνδικαλιστικό ρόλο της Ένωσης, η οποία εκπροσωπεί τους εν ενεργεία στρατιωτικούς, που υπηρετούν σε Μονάδες, η έδρα των οποίων ευρίσκεται εντός των γεωγραφικών ορίων της Περιφέρειας Πειραιά και τις δράσεις στις οποίες έχουν προχωρήσει.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα και ο κ. Βρεττάκος εξέφρασε τη συμπαράστασή του και τη στήριξή του στο έργο της Ένωσης, προσβλέποντας σε μια ουσιαστική συνεργασία, ευχόμενος όλα τα μέλη του ΔΣ να έχουν υγεία, δημιουργική θητεία και δύναμη για να αγωνίζονται για  την επίτευξη των σκοπών της Ένωσης υπέρ του στρατιωτικού προσωπικού που εκπροσωπεί.                      

ΕΣΠΕΕΠΠΑ - ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΒΡΕΤΤΑΚΟ - ΔΤ by ΠΟ ΕΣ on Scribd

Επισυναπτόμενα αρχεία