Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Π.Π.Α. - Συνάντηση με τον Δήμαρχο Νίκαιας - Αγ. Ιωάννη Ρέντη, κ. Γεώργιο Ιωακειμίδη

Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Π.Π.Α. - Συνάντηση με τον Δήμαρχο Νίκαιας - Αγ. Ιωάννη Ρέντη, κ. Γεώργιο Ιωακειμίδη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πειραιάς, 8 Μαΐου 2019

Τον Δήμαρχο Νίκαιας – Αγ. Ιωάννη Ρέντη, κ. Γεώργιο Ιωακειμίδη, επισκέφθηκε, το απόγευμα της Τετάρτης 8 Μαΐου 2019, αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσής μας, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο, τον Γενικό Γραμματέα, τον Αντιπρόεδρο και τον Ταμία του ΔΣ, κ.κ. Ζερβούδη Παντελή, Κωνσταντίνο Ρέντο, Νικόλαο Τζανετή και Γκούλη Ιωάννη αντίστοιχα, οι οποίοι παρουσίασαν το έργο και τους στόχους της Ένωσης.

Ο Πρόεδρος του ΔΣ ενημέρωσε αναλυτικά  τον κ. Ιωακειμίδη για τα ζητήματα που ταλανίζουν του στρατιωτικούς και αφορούν το λειτούργημά τους, το συνδικαλιστικό ρόλο της Ένωσης, η οποία εκπροσωπεί τους εν ενεργεία στρατιωτικούς, που υπηρετούν σε Μονάδες, η έδρα των οποίων ευρίσκεται εντός των γεωγραφικών ορίων της Περιφέρειας Πειραιά και τις δράσεις στις οποίες έχουν προχωρήσει.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα και ο κ. Ιωακειμίδης εξέφρασε τη συμπαράστασή του και τη στήριξή του στο έργο της Ένωσης, προσβλέποντας σε μια ουσιαστική συνεργασία.

Στο τέλος τους ευχήθηκε να έχουν υγεία, δημιουργική θητεία και δύναμη για να αγωνίζονται για  την επίτευξη των σκοπών της Ένωσης υπέρ του στρατιωτικού προσωπικού που εκπροσωπεί.

Επισυναπτόμενα αρχεία