Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΛΕΣΒ. - Συνάντηση με τον ΑΔΦ Λέσβου, Υποστράτηγο Χρήστο Πουλιανίτη

Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΛΕΣΒ. - Συνάντηση με τον ΑΔΦ Λέσβου, Υποστράτηγο Χρήστο Πουλιανίτη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μυτιλήνη, 13 Σεπτεμβρίου  2019

Με τον ΑΔΦ Λέσβου, Υποστράτηγο Χρήστο Πουλιανίτη, συναντήθηκε την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019, στο γραφείο του, αντιπροσωπεία του ΔΣ της Ένωσής μας στο πλαίσιο των επαφών της με τη στρατιωτική ηγεσία της Περιφερειακής Ενότητας Λέσβου.

Η συνάντηση διεξήχθη σε θερμό και εγκάρδιο κλίμα. Η αντιπροσωπεία ενημέρωσε τον Στρατηγό Δκτή για τη λειτουργία, τους σκοπούς και τους στόχους του σωματείου, τονίζοντας την αναγκαιότητα για εκπροσώπηση των στρατιωτικών που υπηρετούν σε Μονάδες που εδρεύουν στα γεωγραφικά όρια της Περιφερειακής Ενότητας Λέσβου. Αναφέρθηκαν τρέχοντα και επίκαιρα θέματα που απασχολούν αυτούς και τις οικογένειές τους, καθώς επίσης και δράσεις που έχει αναλάβει η Ένωση για την επίλυσή τους.

Από την πλευρά του ο Στρατηγός Δκτής δήλωσε ότι με μεγάλη ευχαρίστηση ανταποκρίθηκε στο αίτημα για συνάντηση της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΛΕΣΒ. και τόνισε ότι θα σταθεί αρωγός στη προώθηση και στις προσπάθειες της Ένωσης για την επίλυση των προβλημάτων σε επίπεδο Περιφερειακής Ενότητας, ενώ δόθηκε δέσμευση και από τις δύο πλευρές για συνέχιση των επαφών τους και για την από κοινού προσπάθεια να επιλύονται τα προβλήματα που απασχολούν τους στρατιωτικούς που υπηρετούν στις Μονάδες του Σχηματισμού, πάντοτε μέσα στο πλαίσιο που ορίζουν οι νόμοι και οι στρατιωτικοί κανονισμοί. Τέλος ευχήθηκε στα μέλη της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΛΕΣΒ. κάθε επιτυχία στις προσπάθειες επίτευξης των στόχων της.

ΕΣΠΕΕΛΕΣΒ - ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΑΔΦ ΛΕΣΒΟΥ ΧΡΗΣΤΟ ΠΟΥΛΙΑΝΙΤΗ by ΠΟ ΕΣ on Scribd

Επισυναπτόμενα αρχεία