Sidebar

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

29
Παρ, Μαρ

ΠΟΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

                                                          ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                                                                                   Αθήνα, 19 Σεπτεμβρίου 2022

Αγαπητές/οι Συναδέλφισσες/οι,

Με στόχο να γίνει η γνώση προσβάσιμη σε όλους, η Πανελλαδική Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.Ο.Ε.Σ.), διευρύνει το δίκτυο των στρατηγικών της συνεργασιών με το ΙΕΚ ΑΛΦΑ. Η νέα συνεργασία περιλαμβάνει ειδικές επιδοτήσεις διδάκτρων από 50%,( 1.250 €/έτος) τόσο για τα μέλη της Ομοσπονδίας όσο και για τους συγγενείς (α’ βαθμού) των μελών μας, σε όλα τα προσφερόμενα προγράμματα σπουδών, του Ιδιωτικού ΙΕΚ ΑΛΦΑ. Στο πλαίσιο της ανωτέρω συνεργασίας, την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση για την υπογραφή του μνημονίου συνεργασίας στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας, παρουσία του Πρόεδρου του εκπαιδευτικού ομίλου ΞΥΝΗ, Καθηγητή κ. Σοφοκλή Ξυνή, του Προέδρου της Π.Ο.Ε.Σ Ανθυποπλοίαρχου (Ε), κ. Δημητρίου Μεθενίτη, και του Γενικού Γραμματέα της Π.Ο.Ε.Σ Συνταγματάρχη (ΜΧ) κ. Διονυσίου Τσακαλάκη . 

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον Γενικό Γραμματέα της Π.Ο.Ε.Σ Συνταγματάρχη (ΜΧ) κ. Διονύσιο Τσακαλάκη καθώς και  στην ιστοσελίδα, https://iekalfa.gr/#form-home-anchor

Η Π.Ο.Ε.Σ. αποδεικνύει με πράξεις ότι στηρίζει και βρίσκεται παρούσα στο πλευρό των στρατιωτικών και στις οικογένειες τους.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και τη στήριξή σας, στο έργο μας.