Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ε.Σ.Π.Ε.ΚΟΖ. - Συνάντηση με τον Δήμαρχο Κοζάνης, κ. Ε. Ιωαννίδη

Ε.Σ.Π.Ε.ΚΟΖ. - Συνάντηση με τον Δήμαρχο Κοζάνης, κ. Ε. Ιωαννίδη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κοζάνη, 23 Μαΐου 2019

Την 23η Μαΐου 2019, αντιπροσωπεία του ΔΣ της Ένωσής μας, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Κοζάνης, κ. Ελευθέριο Ιωαννίδη, στο πλαίσιο συναντήσεων της Ε.Σ.Π.Ε.ΚΟΖ., με σκοπό την ενημέρωση φορέων της πολιτείας για τις δράσεις και τα προβλήματα των μελών της Ένωσης.

Η αντιπροσωπεία συζήτησε με τον κ. Δήμαρχο, τον Αντιδήμαρχο κ. Κωνσταντίνο Δεσποτίδη και την, υποψήφια δημοτική σύμβουλο κα Γεωργία Λογοθέτη, για τα προβλήματα των στελεχών των ΕΔ, αλλά και για τις εξελίξεις με την παραχώρηση στον Δήμο Κοζάνης τμήματος του στρατοπέδου “Μακεδονομάχων”, μεταφέροντας τις ανησυχίες των στελεχών που υπηρετούν στις Μονάδες που εδρεύουν στο στρατόπεδο, στο ενδεχόμενο πιθανής μελλοντικής μετάθεσής τους και στην απότομη μεταβολή της οικογενειακής γαλήνης.

Ο κ. Δήμαρχος τόνισε για μια ακόμη φορά ότι υποστηρίζει τα δίκαια αιτήματα των στελεχών και δήλωσε ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια και θα απευθυνθεί προς οποιοδήποτε αρμόδιο ώστε η παραχώρηση τμήματος του στρατοπέδου να μην επηρεάσει τη ζωή των στελεχών.

Και οι δύο πλευρές δήλωσαν ότι θα συνεχίσουν τις επαφές τους με επαναλαμβανόμενες επισκέψεις και συνεχόμενες ενημερώσεις σε τακτά διαστήματα.

Ε.Σ.Π.Ε.ΚΟΖ. - Συνάντηση με τον Δήμαρχο Κοζάνης, κ.Ε. Ιωαννίδη

 

Επισυναπτόμενα αρχεία