Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΚΑΣ. - Βοηθάμε τους μετατιθέμενους συναδέλφους στην ανεύρεση κατοικίας

Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΚΑΣ. - Βοηθάμε τους μετατιθέμενους συνάδελφους στην ανεύρεση κατοικίας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Καστοριά, 22 Ιουνίου 2018

 

       Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς γνωρίζει στους συναδέλφους που μετατίθενται στην ΠΕ Καστοριάς, ότι για τη βοήθεια τους στην εξεύρεση κατοικίας ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, μπορούν να απευθυνθούν στα μέλη του ΔΣ της Ένωσης μας ή να αποστείλουν e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση espeekas@poes.gr.

 

Επίσης, όποιος έχει σπίτια διαθέσιμα προς ενοικίαση στην περιοχή Καστοριάς και Άργους Ορεστικού ας επικοινωνήσει με την Αντιπρόεδρο της Ένωσης Ανθστή (ΥΓ) Παπανδρέου Ευαγγελία στο τηλέφωνο 6972541341, καθημερινά 18:00 με 20:00 για να τα δηλώσει.

 

Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΚΑΣ. - Βοηθάμε τους μετατιθέμενους συνάδελφους στην ανεύρεση κατοικίας								     Καστοριά, 22 Ιουνίου 2018   	Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς γνωρίζει στους συναδέλφους που μετατίθενται στην ΠΕ Καστοριάς, ότι για τη βοήθεια τους στην εξεύρεση κατοικίας ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, μπορούν να απευθυνθούν στα μέλη του ΔΣ της Ένωσης μας ή να αποστείλουν e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση espeekas@poes.gr.   	Επίσης, όποιος έχει σπίτια διαθέσιμα προς ενοικίαση στην περιοχή Καστοριάς και Άργους Ορεστικού ας επικοινωνήσει με την Αντιπρόεδρο της Ένωσης Ανθστή (ΥΓ) Παπανδρέου Ευαγγελία στο τηλέφωνο 6972541341, καθημερινά 18:00 με 20:00 για να τα δηλώσει.