Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΚΑΣ. - Διεκδικούμε, παλεύουμε, αγωνιζόμαστε - όλοι μαζί.

Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΚΑΣ. - Διεκδικούμε, παλεύουμε, αγωνιζόμαστε - όλοι μαζί.

Αγαπητή Συναδέλφισσα - Αγαπητέ Συνάδελφε.

Συνεχίζοντας και αυτή τη μορφή επικοινωνίας, όπως έχουμε δεσμευθεί, επανερχόμαστε για να σας γνωρίσουμε τις ενέργειες και δράσεις του σωματείου μας τον τελευταίο μήνα.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αναδείξαμε το θέμα της συμμετοχής του προσωπικού σε μη επιχειρησιακές δραστηριότητες σε συνεργασία με την Πανελλαδική Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.Ο.Ε.Σ.) για το οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε εδώ: http://www.poes.gr/enoseis/perifereia-dyt-makedonias/espeekastorias/poes-apasholisi-prosopikoy-se-mi-epiheirisiakes.   

Πραγματοποιήσαμε με μεγάλη επιτυχία σε συνεργασία με το Γ.Ν. Καστοριάς την 6η κατά σειρά αιμοδοσία, για τον σύλλογο εθελοντών αιμοδοτών που έχουμε δημιουργήσει με την επωνυμία της Ένωσης μας και αριθμό μητρώου στο Εθνικό Μητρώο Αιμοδοτών:13961 (http://www.poes.gr/enoseis/perifereia-dyt-makedonias/espeekastorias/espeekas-megali-i-proseleysi-stin-aimodosia-mas).

Φέραμε στην επικαιρότητα το ζήτημα των υπαρχόντων υλικών αμιάντου στα ΣΟΑ – ΣΟΜΥ - ΣΟΕΠΟΠ, το οποίο κατόπιν περαιτέρω ανάδειξης από την Π.Ο.Ε.Σ., βρίσκεται σε διαδικασία κοινοβουλευτικού έργου (http://www.poes.gr/enimerosi/ta-problimata-me-ta-stratiotika-oikimata-tis-kastorias-sti bte?fbclid=IwAR1mvcxRjDJaKxRquI0l6mVHM0b_h6qpsq9gztblIComeZD7WHdECG7UpmM).

Πραγματοποιήσαμε με επιτυχία την πρώτη διαδικτυακή ενημέρωση των μελών μας, δράση η οποία θα συνεχιστεί και στο μέλλον (http://www.poes.gr/enoseis/perifereia-dyt-makedonias/espeekastorias/prototypi-enimerosi-ton-melon-tis-enosis). 

Έγιναν εθιμοτυπικές συναντήσεις γνωριμίας με τον νέο Αντιπεριφερειάρχη και τον νέο Δήμαρχο Καστοριάς, όπου ενημερώθηκαν για όλα τα θέματα που απασχολούν τους συναδέλφους της περιοχής, σε θερμό κλίμα.

Η Ένωσή μας δια του Προέδρου και του Γενικού Γραμματέα της, συμμετείχε στην ημερίδα που διοργάνωσε η Ε.Σ.Π.Ε.Λάρισας και η οποία αφορούσε την πρόταση για την δημιουργία Σώματος Υπαξιωματικών.

Τέλος συνεχίσαμε για ακόμη ένα (1) μήνα την κλήρωση δωροεπιταγής των 30 ευρώ από το Στρατιωτικό Πρατήριο Καστοριάς, ως ελάχιστο δείγμα ανακούφισης και ανταπόδοσης της εμπιστοσύνης σας.

ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θα θέλαμε επίσης να σας ενημερώσουμε ότι το ΣτΕ παίρνει θέση τον Οκτώβριο για την απλήρωτη νυχτερινή εργασία μας κατόπιν προσφυγής της Π.Ο.Ε.Σ. ενώ, η Ένωση μας θα αναδείξει όλα τα θέματα που τέθηκαν υπόψη της και απασχολούν τους συναδέλφους της περιοχής.

Στις 29 Νοεμβρίου 2019 θα πραγματοποιηθεί ο 3ος ετήσιος χορός της Ένωσης μας, ο οποίος έχει πλέον καθιερωθεί, ενώ επίκειται ενημερωτική εκδήλωση (για την οποία σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις) που αφορά τους συναδέλφους, τις οικογένειες τους αλλά και την τοπική κοινωνία, η οποία  στέκεται δίπλα μας διαρκώς. 

Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους νεοτοποθετούμενους συναδέλφους στην περιοχή, για την εμπιστοσύνη τους και τη μαζική εγγραφή στην Ένωσή μας. Διεκδικούμε, παλεύουμε, αγωνιζόμαστε. Όλοι μαζί.

ΕΣΠΕΕΚΑΣ - ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ 3 by ΠΟ ΕΣ on Scribd

Επισυναπτόμενα αρχεία