Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΚΑΣ. - Συνάντηση με τις βουλευτές Καστοριάς, κ.κ. Ο. Τελιγιορίδου (ΣΥΡΙΖΑ) και Μ. Αντωνίου (ΝΔ)

Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΚΑΣ. - Συνάντηση με τις βουλευτές, κ.κ. Ο. Τελιγιορίδου (ΣΥΡΙΖΑ) και Μ. Αντωνίου (ΝΔ)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Καστοριά, 21 Ιουλίου  2018

 

Αντιπροσωπεία του ΔΣ της Ένωσής μας συναντήθηκε την 21 Ιουλίου 2018 με τις  βουλευτές του νομού Καστοριάς κ.κ. Τελιγιορίδου Ολυμπία (ΣΥΡΙΖΑ) και Αντωνίου Μαρία (ΝΔ), στα γραφεία τους, στην πόλη της Καστοριάς.

 

Η αντιπροσωπεία της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΚΑΣ. ενημέρωσε αναλυτικά τις ανωτέρω βουλευτές για τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι στρατιωτικοί που υπηρετούν στις Μονάδες, η έδρα των οποίων ευρίσκεται στα γεωγραφικά όρια της Περιφερειακής Ενότητας της Καστοριάς, εστιάζοντας στις συνεχόμενες επί 2ήμερο και 3ήμερο εκτελέσεις υπηρεσιών, το επίδομα παραμεθόριων περιοχών, για το σύνολο των υπηρετούντων συναδέλφων στο νομό, την καταβολή της νυχτερινής αποζημίωσης, κ.α.

 

Εκ μέρους των βουλευτών υπήρξε κατανόηση των προβλημάτων και η δέσμευσή τους για την προώθηση των αιτημάτων της Ένωσης προς τους αρμόδιους, κατά περίπτωση, φορείς, για την επίλυσή τους, ενώ δόθηκε η υπόσχεση για συνέχιση των επαφών και την αμφίδρομη ενημέρωση.

Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΚΑΣ. - Συνάντηση με τις βουλευτές, κ.κ. Ο. Τελιγιορίδου (ΣΥΡΙΖΑ) και Μ. Αντωνίου (ΝΔ)Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΚΑΣ. - Συνάντηση με τις βουλευτές, κ.κ. Ο. Τελιγιορίδου (ΣΥΡΙΖΑ) και Μ. Αντωνίου (ΝΔ)