Sidebar

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

18
Πεμ, Απρ

ΠΟΕΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μετά από μία μικρή παύση για τεχνικούς λόγους, η εκπομπή όλων των Ελληνίδων και όλων των Ελλήνων στρατιωτικών, η εκπομπή της θεσμικής εκπροσώπου σας, της Ομοσπονδίας σας, της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.Ο.Ε.Σ.) ξανά κοντά μας στα διαδικτυακά μονοπάτια.

Σε κάθε εκπομπή θα συζητάμε. Εσείς θα ρωτάτε και εμείς θα απαντάμε. Με τους δικηγόρους μας, τους οικονομολόγους μας, τους ψυχολόγους μας, με κάθε επιστήμονα που θα μπορεί να σας βοηθήσει.

Θα αναδεικνύουμε τα προβλήματα, θα προτείνετε λύσεις και η Π.Ο.Ε.Σ. θα καταβάλλει κάθε δυνατή και δυναμική θεσμική προσπάθεια ώστε να επιλύονται αυτά τα προβλήματα.

Στην πρώτη εκπομπή του ΕΥΠΕΙΘΩΣ ΑΝΑΦΕΡΩ σχολιάζουν δύο πρόσωπα αγαπητά σε όλες και όλους σας. Πρόσωπα γνώστες των προβλημάτων μας, που μέσα από τη δυναμικότητα, την πραότητα και την ευθύτητα των λόγων τους, άξια τα έχετε ονομάσει ως αυτά τα πρόσωπα που επαξίως σας εκπροσωπούν.

Ο Πρόεδρος της Π.Ο.Ε.Σ. και Πρόεδρος της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΚΑΣ.), Ανθυπασπιστής Χρήστος Μαρινέλης, σχολιάζει το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Εσωτερικών στο οποίο έχουν ενσωματωθεί άρθρα για το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και υπενθυμίζει στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας ότι άλλα υποσχέθηκε και άλλα πράττει.

Ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας της Π.Ο.Ε.Σ. και Πρόεδρος της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Νήσων Περιφέρειας Αττικής (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ν.Π.Α.), Ανθυποπλοίαρχος Δημήτρης Μεθενίτης, προτρέπει όλες και όλους σας να καταθέσετε αγωγή για την αποζημίωση της νυκτερινής σας εργασίας, ώστε η Πολιτεία να καταλάβει ότι η τακτική της διαχείρισης ζημιάς που επέλεξε να ακολουθήσει τελικά αποδεικνύεται λάθος. Υπενθυμίζει στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας ότι , στρατιωτικοί που εντάχθηκαν στις τάξεις των Ενόπλων Δυνάμεων από αγάπη για τις Ένοπλες Δυνάμεις και την πατρίδα με το θεσμό του Επαγγελματία Οπλίτη (ΕΠΟΠ) και φτάνουν στην ηλικία των πενήντα (50) ετών, λίαν συντόμως θα κληθούν να παραδώσουν τη στρατιωτική τους ταυτότητα και θα αποστρατευτούν και τον καλεί να πάρει σήμερα κιόλας μέτρα.

Δείτε όλη την ενδιαφέρουσα εκπομπή: