Sidebar

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

29
Παρ, Μαρ

ΠΟΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΘΕΜΑ : Πρόγραμμα Ομαδικού Παραθερισμού Προσωπικού Ε.Δ. στο Παρίσι μέσω CLIMS

1. Στο πλαίσιο λειτουργίας της Υπηρεσίας Παραθερισμού Προσωπικού Ε.Δ. – Clims (Υ.Π.Π.Ε.Δ.), σας γνωρίζεται ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο υλοποίησης του κάτωθι ομαδικού παραθεριστικού προγράμματος:

Πενθήμερο πρόγραμμα στο Παρίσι και τη Disneyland από 15 έως 19 Απρ 22, για 45 άτομα και το οποίο περιλαμβάνει:

α. Διαμονή στο Παρίσι 5 ημέρες – 4 νύχτες, με γαλλικό πρωινό στο ξενοδοχείο Diderot IGESA.

β. Πανοραμική ξενάγηση στα πιο γνωστά σημεία και αξιοθέατα της πόλης όπως περιήγηση στη Μονμάρτρη.

γ. Μονοήμερη στη Disneyland και εισιτήριο εισόδου στο πάρκο της Disney.

δ. Κρουαζιέρα στο Σηκουάνα.

ε. Ελληνόφωνος ξεναγός σε όλες τις ξεναγήσεις και εισιτήρια εισόδων για το Μουσείο του Λούβρου και το παλάτι του Chantilly.

στ. Μεταφορές με λεωφορείο και με το μετρό στο κέντρο της πόλης. Τα εισιτήρια του μετρό περιλαμβάνονται στο κόστος του προγράμματος.

ζ. Αεροπορικό εισιτήριο, στο οποίο περιλαμβάνεται μία βαλίτσα 20 κιλών, μία χειραποσκευή 8 κιλών, φόροι αεροδρομίου και επίναυλος καυσίμων.

2. Δικαίωμα αίτησης συμμετοχής έχει το σύνολο του στρατιωτικού (εν ενεργεία και εν αποστρατεία) και πολιτικού (εν ενεργεία και συνταξιούχων) προσωπικού των Ε.Δ.

3. Το κόστος συμμετοχής επιβαρύνει εξ’ ολοκλήρου τους συμμετέχοντες, είναι υπολογισμένο για 45 άτομα και είναι ενδεικτικά:

α. Για δίκλινο δωμάτιο, το εκτιμώμενο κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 655,00 ευρώ ανά άτομο.

β. Επίσης, υπάρχει δυνατότητα μονόκλινων δωματίων και περιορισμένων τρίκλινων τα οποία μπορούν να φιλοξενήσουν 2 ενήλικες κι ένα παιδί έως 12 ετών, οι τιμές των οποίων θα καθοριστούν εφόσον ζητηθούν.

4. Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι ομαδικά και εκδίδονται από την Υ.Π.Π.Ε.Δ. μέσω ομαδικού συμβολαίου. Σε περίπτωση που η πόλη αφετηρίας δεν είναι η Αθήνα τα εισιτήρια εκδίδονται σε συνεννόηση με την Υ.Π.Π.Ε.Δ.

5. Τυχόν ακυρωτικά τέλη υφίστανται αρχής γενομένης από τις 14 Ιαν 22, τα οποία καθορίζονται από τη φιλοξενούσα χώρα και την αεροπορική εταιρεία αντίστοιχα. 6. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν συμπληρωμένη τη συνημμένη αίτηση, απευθείας στο ΓΕΕΘΑ/Β1/Υ.Π.Π.Ε.Δ. – CLIMS, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στην ηλεκτρονική διεύθυνση «Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.». Σχετικές λεπτομέρειες και πληροφορίες, έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΓΕΕΘΑ (www.geetha.mil.gr), στο πεδίο Θέματα Προσωπικού/Clims – Παραθερισμός Εξωτερικού/Ομαδικός Παραθερισμός. Επιπλέον ενημέρωση καθώς και άμεση επικοινωνία με την Υπηρεσία Παραθερισμού Ε.Δ. – Clims δύναται μέσω των σελίδων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Facebook και Instagram, στις διευθύνσεις “CLIMS HNDGS Greece” και “clims_greece”, αντίστοιχα.

7. Τονίζεται, ότι η αίτηση πρέπει να είναι συμπληρωμένη με λατινικούς – κεφαλαίους χαρακτήρες και με στοιχεία όπως αναγράφονται στα ταξιδιωτικά τους έγγραφα, διαβατήριο (για στρατιωτικούς και παιδιά κάτω των δώδεκα (12) ετών) ή ταυτότητα (για τους λοιπούς συμμετέχοντες). Σε ότι αφορά προσωπικά δεδομένα τηρείται καθ’ όλα η κείμενη νομοθεσία.

8. Προκειμένου να εξασφαλιστούν ίδιες προϋποθέσεις συμμετοχής, καθώς δεν υφίστανται ιεραρχικά κριτήρια ή κριτήρια μοριοδότησης για τις δράσεις CLIMS, μοναδικό κριτήριο επιλογής προσωπικού είναι η ημερομηνία και ώρα λήψης της αίτησης στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της Υ.Π.Π.Ε.Δ.

9. Ημερομηνία έναρξης υποβολής αιτήσεων ορίζεται η 09 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 09:00 π.μ.. Νωρίτερα της καθοριζόμενης ημερομηνίας, καμία αίτηση δεν θα γίνεται δεκτή. Ημερομηνία λήξης υποβολής αιτήσεων δεν ορίζεται, παρά μόνο όταν συμπληρωθούν οι θέσεις. Σε περίπτωση υπεράριθμων αιτήσεων, θα υλοποιηθεί και δεύτερο πρόγραμμα, εντός των εορταστικών περιόδων.

10. Κύριο μέλημα της Υ.Π.Π.Ε.Δ. και του Οργανισμού CLIMS, είναι η ασφαλής διοργάνωση και διεξαγωγή των ομαδικών προγραμμάτων παραθερισμού. Για το λόγο αυτό έχουν ήδη συζητηθεί τα μέτρα προστασίας που θα υιοθετηθούν προκειμένου να εξασφαλιστεί η υγεία του συνόλου του προσωπικού και των συμμετεχόντων. Επιπρόσθετες πληροφορίες για τα μέτρα θα καθοριστούν από τη φιλοξενούσα χώρα, βάσει της εξέλιξης της πανδημίας και των υγειονομικών πρωτοκόλλων - οδηγιών που θα υφίστανται τη δεδομένη χρονική περίοδο στον τόπο διεξαγωγής του προγράμματος. Η Υπηρεσία βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τη φιλοξενούσα χώρα με σκοπό την πλήρη και εκτεταμένη ενημέρωση των συμμετεχόντων και η οποία θα πραγματοποιείται σε τακτά χρονικά διαστήματα μέχρι και την αναχώρηση.

11. Πέραν των ανωτέρω η υλοποίηση του εν λόγω προγράμματος θα επιτευχθεί αυστηρά εάν το επιτρέπουν οι επιδημιολογικές συνθήκες και οι κυβερνητικές οδηγίες αμφότερων των κρατών.

12. Τα Γ.Ε. παρακαλούνται για τις απαιτούμενες ενέργειες για την ενημέρωση του συνόλου του προσωπικού τους, καθώς και των μελών των Ενώσεων Αποστράτων και συνταξιούχων πολιτικών υπαλλήλων.

ΓΕΕΘΑ Clims Paris 2022 by ΠΟ ΕΣ on Scribd

Περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες εδώ