Sidebar

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

28
Πεμ, Μαρ

ΠΟΕΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο νέος Πρόεδρος της ΠΟΕΣ Χρήστος Μαρινέλης ο οποίος μετρά μόνο λίγες μέρες στα νέα καθήκοντα, ξεκαθαρίζει τη θέση του ως προς όλα τα θέματα σε μια podcast συνέντευξη στην ιδιοκτήτρια των ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ.. ΕΠ ΩΜΟΥ, Βάλια Αμπατζή 

•Μιλά για τον τέως Πρόεδρο Ανέστη Τσουκαράκη και τι του είπε off the record μετά την ανακοίνωση του ότι φεύγει λόγω αποστρατείας.

•Μας είπε ότι παρόλο που προέρχεται από τον θεσμό των ΕΜΘ η εμπιστοσύνη των συναδέλφων του αξιωματικών και υπαξιωματικών παραμένει και αυτό είναι το πιο σημαντικό γιατί θα είναι για όλους Πρόεδρος ακόμα και για αυτούς που δεν είναι στην ΠΟΕΣ ή σε καμια Ομοσπονδία.

•Του θέσαμε το θέμα "καρέκλα" στο στρατιωτικό γραφείο ΥΕΘΑ και μας απάντησε ότι δεν τον αφορά καν, και εφόσον τον στηρίζει το ΔΣ του για να ασκεί καθήκοντα από την Καστοριά αυτό θα κάνει και αν χρειαστεί θα ανεβοκατεβαίνει Αθήνα.

•Για το θέμα οικονομικής στήριξης συναδέλφων σε αναστολή είπε υπάρχει συμμετοχή και αυτών που δίνουν χρήματα αλλά και αυτών που θέλουν να στηριχτούν.

•Όσον αφορά την ΠΟΜΕΝΣ είπε ότι "τους περιμένω στην Λάρισα να μπούμε στο τραπέζι διαλόγου να δούμε τι μας χωρίζει και τι μας ενώνει και να μπορέσουμε να δούμε τα θέματα των συναδέλφων μας μαζί. Δεν έχω σκοπό να έρθω σε αντιπαράθεση με κανένα, δεν το έκανα, δεν θα το κάνω."

•Το θέμα των ΕΜΘ είναι φυσικά στα πρώτα θέματα , γιατί μας το έχουν τάξει, γιατί πρέπει να αποκατασταθεί το οικονομικό.

Ο κ. Μαρινέλης εκτός συνέντευξης μας είπε τα επόμενα βήματα για αυτό το θέμα τα οποία δεν είναι ακόμα προς ανακοίνωση.

Ακούστε τη συνέντευξη..

 

ΠΗΓΗ: stratiotikathemata.blogspot.com