Sidebar

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

28
Πεμ, Μαρ

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αλεξανδρούπολη, 21 Ιαν 2022

Με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ. κ ΑΝΘΙΜΟ συναντήθηκε, την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022, αντιπροσωπεία του ΔΣ της Ένωσής μας, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο, ΕΠΟΠ Επχία (ΤΘ) Ρούντσιο Πολυχρόνη, τον Γεν. Γραμματέα, ΕΠΟΠ Λχία (ΤΘ) Τουρλάκη Ευάγγελο και τον Ταμία, ΕΠΟΠ Επχία (ΤΘ) Τόρδουα Γεώργιο, σε ένα πολύ καλό, φιλικό, και εγκάρδιο κλίμα.

Συζητήθηκαν μεταξύ άλλων θεμάτων, ο σκοπός ίδρυσης καθώς και οι δράσεις της Ένωσης. Τονίστηκαν οι ιδιαιτερότητες της περιοχής του Έβρου και ο βαθμός επιρροής τους στα στελέχη των ΕΔ που υπηρετούν σ αυτή, αλλά και γενικότερα θέματα που αφορούν το προσωπικό των ΕΔ και τα μέλη των οικογενειών τους.

Τα μέλη του Δ.Σ. ζήτησαν και έλαβαν την ευχή του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη για καλή αρχή στα καθήκοντα τους. Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης και η Ε.Σ.ΠΕ.Ε. Έβρου, δεσμεύτηκαν ότι θα τηρηθούν ανοιχτοί οι δίαυλοι επικοινωνίας με σκοπό κοινές δράσεις και αλληλεγγύη με συντονισμένες κινήσεις, σοβαρότητα και υπευθυνότητα και πάντα εντός των ορίων των νόμων και των στρατιωτικών κανονισμών.

ΕΣΠΕΕ ΕΒΡΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 21-01-2022 ΕΠΙΣΚΕΨΗ Μητροπολιτη by ΠΟ ΕΣ on Scribd