Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Π. & Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ξ. - Συνάντηση με αντιπροσωπεία του ΚΚΕ

Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Π. & Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ξ. - Συνάντηση με αντιπροσωπεία του ΚΚΕ

ΚΟΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΕΝΟΤΗΤΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΞΑΝΘΗΣ

Την 10η Μαΐου 2019, αντιπροσωπείες των Διοικητικών Συμβουλίων των Ενώσεων Στρατιωτικών Περιφερειακών Ενοτήτων Πιερίας και Ξάνθης συναντήθηκαν, στην Κατερίνη, με αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον κ. Παπαναστάση Νικόλαο, στο πλαίσιο συναντήσεων του ΚΚΕ με τις πρωτοβάθμιες ενώσεις στρατιωτικών.

Οι εκπρόσωποι των Ενώσεων συζήτησαν για τα προβλήματα των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, αλλά και για τις εξελίξεις στη συλλογική τους έκφραση, ύστερα από την πρόσφατη ψήφιση του Νόμου που διευθετεί στρεβλώσεις που προκάλεσε η προηγούμενη μορφή του άρθρου 30Γ του Ν.1264/82.

Η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ τόνισε για μια ακόμη φορά ότι υποστηρίζει τα δίκαια αιτήματα των στελεχών των ΕΔ, που εκφράζονται και με την ψήφιση της τροπολογίας που κατέθεσε το ΚΚΕ, η οποία διευρύνει παραπέρα τα συνδικαλιστικά δικαιώματα των στρατιωτικών, κάτι που αποτελούσε διαρκές αίτημα μας.

Τα ΔΣ  των Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Πιερίας και Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ξάνθης ευχαριστούν θερμά το ΚΚΕ για την πρωτοβουλία και ευελπιστεί σε παρόμοιες συναντήσεις και με άλλους φορείς.

Επισυναπτόμενα αρχεία