Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Π. - Συνάντηση με τη βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ κα Ε. Σκούφα

Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Π. - Συνάντηση με τη βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ κα Ε. Σκούφα

ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Κατερίνη, 07 Οκτωβρίου 2019

Με τη βουλεύτρια Πιερίας του Σύριζα κα Ελισάβετ Μπέττυ Σκούφα, συναντήθηκε, το Σάββατο 05 Οκτωβρίου 2019, αντιπροσωπεία του ΔΣ της Ένωσής μας, στο γραφείο της στην πόλη της Κατερίνης.

Η αντιπροσωπεία, αφού συνεχάρη την κα βουλεύτρια για την επανεκλογή της, την ενημέρωσε για τη λειτουργία και πορεία του σωματείου και της παρέδωσε υπόμνημα με τα κύρια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι στρατιωτικοί που υπηρετούν στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας.

Κατά τη συζήτηση που αναπτύχθηκε, μεταξύ των άλλων, τέθηκαν τα θέματα που απασχολούν εν γένει τους στρατιωτικούς, με βάση τις προτάσεις της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.Ο.Ε.Σ.), δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα κοινωνικά επιδόματα που χάνουν οι στρατιωτικοί λόγω αβλεψίας παραμέτρου καθώς και για τα θέματα ασφαλιστικού - συνταξιοδοτικού.

Από την πλευρά της η κα βουλεύτρια δήλωσε πρόθυμη για την ανάδειξη των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι στρατιωτικοί, ιδίως για τα θέματα των οικονομικών, ότι θα σταθεί αρωγός και συμπαραστάτης στις προσπάθειες της Ένωσης, για την επίλυση των προβλημάτων, προωθώντας τα και με τη δική της συνδρομή ως βουλεύτρια μέσω του Κοινοβουλευτικού ελέγχου.

Τέλος, δόθηκε δέσμευση και από τις δύο πλευρές για συνέχιση των επαφών τους και για την από κοινού προσπάθεια να επιλύονται τα προβλήματα που απασχολούν τους στρατιωτικούς που υπηρετούν στις μονάδες της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.

ΕΣΠΕΕΠ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΒΟΥΛΕΥΤΡΙΑ ΣΥΡΙΖΑ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΚΟΥΦΑ by ΠΟ ΕΣ on Scribd