Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Π. - Συνάντηση με τον ΑΔΦ, Ταξίαρχο Ζαχαρόπουλο Ζαχαρία

Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Π. - Συνάντηση με τον ΑΔΦ, Ταξίαρχο Ζαχαρόπουλο Ζαχαρία

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2018

Με τον Ανώτατο Διοικητή Φρουράς της περιοχής, Ταξίαρχο Ζαχαρόπουλο Ζαχαρία, συναντήθηκε την Πέμπτη 05 Ιουλίου 2018  ο Πρόεδρος του ΔΣ της Ένωσής μας, στο πλαίσιο συνέχειας των επαφών τους όπως είχαν δεσμευτεί και οι 2 πλευρές.

Η συνάντηση διεξήχθη σε θερμό και εγκάρδιο κλίμα. Ο Πρόεδρος της Ένωσης ενημέρωσε τον κ. Ταξίαρχο για τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της συλλογικής έκφρασης των στρατιωτικών, τις πρόσφατες δραστηριότητες της Ένωσης και έθεσε υπόψη του τα επίκαιρα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι στρατιωτικοί που υπηρετούν σε Μονάδες, η έδρα των οποίων ευρίσκεται εντός των γεωγραφικών ορίων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.

Συγκεκριμένα αναφέρθηκαν τρέχοντα και επίκαιρα θέματα (μισθολογικό - οικονομικά, επέκταση κριτηρίων ΚΑΑΥ περιοχής κ.α.), που απασχολούν τα στελέχη και τις οικογένειές τους και οι δράσεις που έχει αναλάβει η Ένωση για την επίλυσή τους.

Από την πλευρά του ο κ. Ταξίαρχος τόνισε ότι θα σταθεί αρωγός στις προσπάθειες της Ένωσης, ενώ λήφθηκε εκ νέου η δέσμευση για συνέχιση των επαφών των 2 πλευρών, για την από κοινού προσπάθεια επίλυσης των προβλημάτων προς όφελος όλων των στρατιωτικών της ΠΕ του, πάντοτε μέσα στο πλαίσιο που ορίζουν οι νόμοι και οι στρατιωτικοί κανονισμοί.

 

Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Π. - Συνάντηση με τον ΑΔΦ, Ταξίαρχο Ζαχαρόπουλο Ζαχαρία