Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Δ. - Συνάντηση με τη βουλεύτρια Δράμας του ΚΙΝΑΛ, κα Χ. Κεφαλίδου

Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Δ. - Συνάντηση με τη βουλεύτρια Δράμας του ΚΙΝΑΛ, κα Χ. Κεφαλίδου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δράμα, 05 Οκτωβρίου 2019

Με τη βουλεύτρια του ΚΙΝΑΛ κα Χαρά Κεφαλίδου συναντήθηκε, το Σάββατο 05 Οκτωβρίου 2019, αντιπροσωπεία του ΔΣ της Ένωσής μας, στο πλαίσιο επαφών της με τους πολιτικούς φορείς του Νομού.

Η συνάντηση διεξήχθη σε θερμό και εγκάρδιο κλίμα. Η αντιπροσωπεία ενημέρωσε την κα Κεφαλίδου για τη λειτουργία, τους σκοπούς και τους στόχους του σωματείου τονίζοντας την αναγκαιότητα για εκπροσώπηση των στρατιωτικών που υπηρετούν σε Μονάδες που εδρεύουν στα γεωγραφικά όρια της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας. Αναφέρθηκαν τρέχοντα και επίκαιρα θέματα που απασχολούν αυτούς και τις οικογένειές τους, καθώς επίσης και οι δράσεις που έχει αναλάβει η Ένωση για την επίλυσή τους.

Από την πλευρά της η κα βουλεύτρια δήλωσε ότι με μεγάλη ευχαρίστηση ανταποκρίθηκε στο αίτημα για συνάντηση της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Δ., τόνισε δε ότι θα σταθεί αρωγός στη προώθηση και στις προσπάθειες του σωματείου για την επίλυση των προβλημάτων σε επίπεδο Περιφερειακής Ενότητας, ενώ δόθηκε δέσμευση και από της δύο πλευρές για συνέχιση των επαφών τους και για την από κοινού προσπάθεια να επιλύονται τα προβλήματα που απασχολούν τους στρατιωτικούς που υπηρετούν στις Μονάδες της περιοχής πάντοτε μέσα στο πλαίσιο που ορίζουν οι νόμοι και οι στρατιωτικοί κανονισμοί. Τέλος ευχήθηκε στα μέλη της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Δ. κάθε επιτυχία στις προσπάθειες επίτευξης των στόχων τους.

ΕΣΠΕΕΔ - ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΚΕΦΑΛΙΔΟΥ - ΔΤ by ΠΟ ΕΣ on Scribd

Επισυναπτόμενα αρχεία