Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Δ. - Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Δράμας, κ. Γεώργιο Παπαδόπουλο

Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Δ. - Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Δράμας, κ. Γεώργιο Παπαδόπουλο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δράμα, 15 Νοεμβρίου 2019 

Με τον Αντιπεριφερειάρχη Δράμας κ. Παπαδόπουλο Γεώργιο συναντήθηκε, την Τετάρτη 06 Νοεμβρίου 2019, αντιπροσωπεία του ΔΣ της Ένωσής μας, στο πλαίσιο επαφών της με τους πολιτικούς φορείς του Νομού.

Η συνάντηση διεξήχθη σε θερμό και εγκάρδιο κλίμα. Η αντιπροσωπεία ενημέρωσε τον κ. Αντιπεριφερειάρχη για τη λειτουργία, τους σκοπούς και τους στόχους του σωματείου, τονίζοντας την αναγκαιότητα για εκπροσώπηση των στρατιωτικών που υπηρετούν σε Μονάδες που εδρεύουν στα γεωγραφικά όρια της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας. Αναφέρθηκαν τρέχοντα και επίκαιρα θέματα που απασχολούν αυτούς και τις οικογένειές τους, καθώς επίσης και οι δράσεις που έχει αναλάβει η Ένωση για την επίλυσή τους.

Από την πλευρά του ο κ. Αντιπεριφερειάρχης δήλωσε ότι με μεγάλη ευχαρίστηση ανταποκρίθηκε στο αίτημα για συνάντηση της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Δ., τόνισε δε ότι θα σταθεί αρωγός στην προώθηση και στις προσπάθειες του σωματείου για την επίλυση των προβλημάτων σε επίπεδο Περιφερειακής Ενότητας, ενώ δόθηκε δέσμευση και από τις δύο πλευρές για συνέχιση των επαφών τους και για την από κοινού προσπάθεια να επιλύονται τα προβλήματα που απασχολούν τους στρατιωτικούς, που υπηρετούν στις Μονάδες της περιοχής. Τέλος ευχήθηκε στα μέλη της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Δ. κάθε επιτυχία στις προσπάθειες επίτευξης των στόχων τους.

ΕΣΠΕΕΔ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ - ΔΤ by ΠΟ ΕΣ on Scribd

Επισυναπτόμενα αρχεία