Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ε. - Ευχές για την 25η Μαρτίου

ΕΣΠΕΕΕ - ΠΟΕΣ

Αλεξανδρούπολη, 24 Μαρ  20

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Έβρου , με την ευκαιρία του εορτασμού της επετείου της Ελληνικής επανάστασης την  25 Μαρτίου του 1821 , εύχεται σε όλους όσους τιμούν τα ιδανικά του  Ελληνισμού , Χρονιά Πολλά και Ελευθέρα , όπως θα ήθελαν να είναι οι ήρωες που πολέμησαν γι αυτά .

Εμείς , οι Ακρίτες Στρατιωτικοί του Έβρου ,σε  μια δύσκολη συγκυρία για την Πατρίδα μας , καλούμαστε εκ νέου ν αντιμετωπίσουμε καταστάσεις πρωτόγνωρες και δύσκολες ,  Όπως πρωτόγνωρες και δύσκολες ήταν πάντα όταν απειλούμασταν σαν Έθνος και πάντα βγαίναμε νικητές , με το κεφάλι ψηλά .

Έτσι λοιπόν και τώρα , θα βγούμε και απ αυτή τη μάχη νικητές με ψηλά το κεφάλι , όπως προστάζουν μέσα μας ο Κολοκοτρώνης , ο Καραϊσκάκης και όλοι οι ήρωες που τίμησαν με το αίμα τους την Ελληνική επανάσταση . Αυτούς τους ήρωες τιμούμε καθημερινά υπερασπιζόμενοι τα σύνορα μας και αυτούς τιμούμε καθημερινά προτρέποντας σας να μείνετε σπίτι , έτσι ώστε να μπορέσουμε να εορτάζουμε με τις παλαιότερες αλλά και τις νεότερες και τις επόμενες γενιές των Ελλήνων ,  τις εθνικές μας επετείους με τις δέουσες τιμές . 

Ζήτω η επανάσταση του 1821 , Ζήτω το Ελληνικό Έθνος , Ζήτω ο Ελληνικός Στρατός .

Επισυναπτόμενα αρχεία