Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ε. - Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση - Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας

ΕΣΠΕΕΕ - ΠΟΕΣ

Αλεξανδρούπολη, 04 Φεβ 2020

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 01 Φεβ 20 ,  η Γενική Συνέλευση , η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας καθώς και οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη αντιπρόσωπων της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ε. στην αίθουσα του Επιμελητήριου Έβρου στην Αλεξανδρούπολη .

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν τα τακτικά μέλη του σωματείου συνοδευόμενα από μέλη της οικογενείας τους τα οποία μας τίμησαν με την παρουσία τους και δημιούργησαν ένα ζεστό  οικογενειακό κλίμα  εντός του οποίου πραγματοποιήθηκαν οι δραστηριότητες της εκδήλωσης .

Ο πρόεδρος του ΔΣ , Επχιας ΔΒ Μοσχοβάκης Ιωακείμ , αφού απηύθυνε χαιρετισμούς εκ μέρους του πρόεδρου της ΠΟΕΣ , Σχη (ΣΔΓ) Τσουκαράκη Ανέστη , κατά τον χαιρετισμό αυτού τόνισε την σημαντικότητα του συνδικαλιστικού κινήματος στο εργασιακό περιβάλλον των ΕΔ , τον σκοπό ιδρύσεως του σωματείου της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ε. αλλά και τις σημαντικές προκλήσεις που καλούνται ν αντιμετωπίσουν τα  στελέχη των ΕΔ , στο μέλλον .

Ακολούθησε η ετησία Γενική Συνέλευση με θέματα τα οποία ανακοινωθήκαν στα μέλη του σωματείου κατά την πρόσκληση τους ,  όπως αναφέρεται στο Άρθρο 11 του καταστατικού .

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας , όπου το φλουρί κέρδισε το νέο μέλος της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ε. Ανθστης (ΠΖ) Τσελεμπής Παναγιώτης,  στον οποίο το σωματείο μας εύχεται ολόψυχα , καλή και δημιουργική χρονιά για το έτος 2020 .

Το ΔΣ της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ε. ευχαριστεί θερμά :

1.     Τα μέλη του σωματείου που παρευρέθησαν στην εκδήλωση , αλλά κι αυτά που δεν μπόρεσαν να παρευρίσκονται για δικούς τους λογούς .

2.     Τον Δήμο Αλεξανδρούπολης για την παραχώρηση της αίθουσας του Επιμελητήριου Έβρου .

3.     Την TRAZERAS.GR https://www.trazeras.gr  - Καραολή και Δημητρίου 114 , Αλεξ/πολη , για την ευγενική χορηγία του δώρου της βασιλόπιτας

4.     Τα προϊόντα ζύμης ΚΕΧΑΓΙΑΣ για τα εξαιρετικά εδέσματα που μας προσέφεραν

5.     Το αρτοποιείο ΤΟΚΑΜΑΝΗΣ  για την εξαιρετική βασιλόπιτα .

6.      Και τέλος το καφεκοπτείο Green Coffee Αλεξ/πολης – Κων. Παλαιολόγου 12 , Αλεξ/πολη για τον εξαιρετικό καφέ που προσέφερε στα μέλη μας .

 Ευχόμαστε σε όλους καλή και δημιουργική χρονιά και σας υποσχόμαστε ότι και φέτος όπως και κάθε χρόνο η ΕΣΠΕΕΕ θα είναι πάντα δίπλα σας με σοβαρότητα και υπευθυνότητα .   

 

''