Sidebar

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

29
Παρ, Μαρ

ΠΟΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ

ΘΕΜΑ : Αναστολή Χορήγησης Φαρμάκων στη Θεσσαλονίκη

ΣΧΕΤ : Υπ΄ αριθμ. πρωτ. 91/18.10.2021 έγγραφο ΔΙ.ΛΟ.Φ.

Κε Υπουργέ.

Με το παρόν έγγραφό μας διαμαρτυρόμαστε εντόνως, καθόσον, σύμφωνα με το σχετικό, το οποίο σας κοινοποιήθηκε, με αφορμή τη μη πληρωμή των συνταγών που εκτελέστηκαν και εκτελούνται από τους φαρμακοποιούς μέλη του Διανεμητικού Λογαριασμού Φαρμακοποιών (ΔΙ.ΛΟ.Φ.) από την 08η Ιουνίου 2021 μέχρι και σήμερα (οφειλές ύψους 189.603,88€), το Διοικητικό Συμβούλιο του αυτού Λογαριασμού, αποφάσισε όπως αναστείλει από την 1η Νοεμβρίου 2021 επ΄ αόριστον την επί πιστώσει χορήγηση φαρμάκων στους ασφαλισμένους του Στρατού Ξηράς.

Η υγεία των συναδέλφων μας παραμένει για την Ομοσπονδία μας το πρώτιστο μέλημα. Πρέπει να την εξασφαλίσουμε, ώστε όταν κληθούν να υπηρετήσουν υπό τα όπλα των δισεκατομμυρίων που με σθένος υπερασπίζεστε, να μπορούν να το κάνουν. Θεωρούμε αδιανόητο να δαπανώνται δισεκατομμύρια για τους αναγκαίους για τη Χώρα μας εξοπλισμούς και να μην μπορούν να εξευρεθούν λίγα ευρώ για την υγεία του προσωπικού. ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ!

Παρακαλούμε για την άμεση παρέμβασή σας και την καταβολή των οφειλομένων στον ΔΙ.ΛΟ.Φ., έως την 31η.10.2021, ώστε να εξακολουθήσει η απρόσκοπτη χορήγηση φαρμάκων προς τις/τους συναδέλφους μας του Στρατού Ξηράς.   

ΔΙΛΟΦ-ΣΤΡΑΤΟΣ -ΔΙΑΚΟΠΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ 181021 by ΠΟ ΕΣ on Scribd

ΠΟΕΣ 1411/2021 ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΑΠΌ ΤΟΝ ΔΙΛΟΦ by ΠΟ ΕΣ on Scribd