Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Π.Ο.Ε.Σ προς ΥΕΘΑ: ΕΠΕΙΓΟΝ: Σταματά η παροχή φαρμάκων στα Δωδεκάνησα

Π.Ο.Ε.Σ προς ΥΕΘΑ: ΕΠΕΙΓΟΝ: Σταματά η παροχή φαρμάκων στα Δωδεκάνησα

ΘΕΜΑ Ιατροφαρμακευτική Περίθαλψη (Συμβάσεις με Φαρμακεία)

ΣΧΕΤ : Υπ΄ αριθμ. πρωτ. 80/2019/Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΚΩ

Με το σχετικό έγγραφό της, το οποίο σας αποστέλλουμε, συνημμένως, για ενημέρωσή σας, η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κω (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΚΩ), μας γνώρισε ότι ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Δωδεκανήσου γνώρισε στους Σχηματισμούς της Δωδεκανήσου ότι από 1.9.2019 θα σταματήσει την προμήθεια φαρμάκων στους υπηρετούντες στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, λόγω λήξεως της σχετικής σύμβασης και της μη εισέτι ανανέωσής της.

Δια του παρόντος σας παρακαλούμε για την παρέμβασή σας και την επίσπευση των ενεργειών ανανέωσης της υφιστάμενης σύμβασης προκειμένου να μη σταματήσει η προμήθεια φαρμάκων στους υπηρετούντες στα Δωδεκάνησα συναδέλφους μας.

Οι κ.κ. βουλευτές της ΒτΕ, προς τις/τους οποίες/οποίους κοινοποιείται το παρόν, παρακαλούνται για την ανάδειξη του θέματος, δια του κοινοβουλευτικού ελέγχου.

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Δωδεκανήσου, προς τον οποίο κοινοποιείται, ωσαύτως το παρόν, παρακαλείται για την αναστολή παύσης παροχής φαρμάκων, καθόσον εκτιμούμε ότι το όλο θέμα είναι γραφειοκρατικό και σύντομα θα επιλυθεί.

ΠΟΕΣ 196/2019 ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ by ΠΟ ΕΣ on Scribd

ΕΣΠΕΕΚΩ 80/2019 Υγειονομική Περίθαλψη Συμβεβλημένα Φαρμακεία by ΠΟ ΕΣ on Scribd