Sidebar

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

19
Παρ, Απρ

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αλεξανδρούπολη, 03 Ιουλίου 2022

Με τον βουλευτή Έβρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αναστάσιο Δημοσχάκη, συναντήθηκε αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου (ΔΣ) της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Έβρου (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ε.), αποτελούμενη από τον Πρόεδρο αυτού, ΕΠ.ΟΠ. Επχία (ΤΘ) Πολυχρόνη Ρούντσιο, τον Αναπληρωτή Γεν. Γραμματέα αυτού ΕΜΘ Ανθστή (ΤΘ) Χαράλαμπο Σουραβλή και το μέλος αυτού, ΕΠ.ΟΠ. Επχία (ΠΖ) Παναγιώτη Μαλιχιτούδη.

Η συνάντηση διεξήχθη σε ένα ειλικρινές κλίμα συνεργασίας, με τον κ. βουλευτή να αφουγκράζεται με προσοχή τα προβλήματα που απασχολούν τους στρατιωτικούς που υπηρετούν στην ευρύτερη περιοχή του Έβρου, με κυριότερα το μεταναστατευτικό και τα δασοπερίπολα.

Ο κ. Δημοσχάκης, γνώστης των σοβαρών ζητημάτων που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοί μας ανά την Επικράτεια, τα οποία και επιγραμματικώς συζητήθηκαν, μετέφερε στο ΔΣ της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ε. την αισιοδοξία του για την καλή εξέλιξη της πληρωμής της ειδικής αποζημίωσης της νυκτερινής απασχόλησης του προσωπικού των ΕΔ.

Το ΔΣ της Ε.Σ.ΠΕ.Ε. Έβρου, ευχαρίστησε τον κ. βουλευτή για την ευκαιρία της ανταλλαγής απόψεων που δόθηκε, ανοίγοντας ταυτόχρονα νέους και σημαντικούς διαύλους επικοινωνίας, οι οποίοι θα λειτουργήσουν αμφίδρομα προς το συμφέρον των συναδέλφων μας.