Παρ, Μαρ

ΠΟΕΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

Η Πανελλαδική Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.Ο.Ε.Σ.) μέσα από τη διαχρονική πορεία και αξία της, έτσι όπως την ξέρουν όλες και όλοι οι στρατιωτικοί και την αναγνωρίζουν όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα, αναδεικνύει συνεχώς τα προβλήματα που απασχολούν τους εν ενεργεία στρατιωτικούς.

Έτσι, το αίτημα όλων των στρατιωτικών, για την κάλυψη των υγειονομικών δαπανών για αγορά γυαλιών οράσεως στα μέλη των οικογενειών των Ενόπλων Δυνάμεων, όπως μεταφέρθηκε στην Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ.) και μέσω της Π.Ο.Ε.Σ. σε όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα, βουλευτές των οποίων κατέθεσαν ερωτήσεις/αναφορές στη Βουλή των Ελλήνων, δια του κοινοβουλευτικού ελέγχου, βρίσκει τη λύση του.

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς, απάντησε ότι σε νέο σχέδιο προεδρικού διατάγματος, μεταξύ άλλων, υφίσταται και διάταξη έγκρισης δαπάνης για την κάλυψη εξόδων αγοράς γυαλιών οράσεως για τα μέλη οικογενείας των στελεχών ΕΔ, κατά τα προβλεπόμενα για τους ασφαλισμένους του Δημοσίου.

ΚΚΕ ΓΙΑ ΔΑΠΑΝΗ ΓΙΑ ΓΥΑΛΙΑ ΟΡΑΣΕΩΣ.pdf by Anestis Tsoukarakis on Scribd

ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ ΓΥΑΛΙΑ ΟΡΑΣΕΩΣ by Anestis Tsoukarakis on Scribd