Sidebar

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

28
Πεμ, Μαρ

ΠΟΕΣ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το 251 ΓΝΑ επισκέφθηκαν, την Τετάρτη 19 Μαΐου 2021, ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας του ΔΣ της Ομοσπονδίας μας, Συνταγματάρχης Ανέστης Τσουκαράκης και Επισμηναγός Ιωάννης Κατσανεβάκης, αντίστοιχα και συζήτησε με προσωπικό που υπηρετεί σε διάφορα Τμήματα, όπως το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών κλπ, από τα στελέχη των οποίων μεταφέρθηκαν προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης η αντιπροσωπεία της Π.Ο.Ε.Σ. έγινε δεκτή από τον Πρόεδρο της Ανωτάτης Αεροπορίας Υγειονομική Επιτροπή (ΑΑΥΕ) Ταξίαρχο (ΥΙ) Γεώργιο Κουτσουμπέλη, με τον οποίο αναπτύχθηκε συζήτηση και ετέθησαν θέματα προς προβληματισμό, ενώ του μεταφέρθηκαν οι ευχαριστίες των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, για την αόκνη προσπάθεια του προσωπικού των στρατιωτικών νοσοκομείων στην καταπολέμηση της πανδημίας υπερβάλλοντας εαυτούς και αποστολής, με την παράκληση να τις μεταβιβάσει στο προσωπικό του.

Η αντιπροσωπεία της Π.Ο.Ε.Σ. δεσμεύτηκε ότι θα συνεχίσει να διεκδικεί και να πιέζει, όπως πράττει χρόνια τώρα, προκειμένου να ωριμάσει στη σκέψη των υπευθύνων η αναγκαιότητα να καταβληθεί η αποζημίωση των εφημεριών στο δικαιούμενο προσωπικό και να ενταχθεί τελικώς αυτό στα βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα, υλοποιώντας την υπόσχεση που δόθηκε στην Ομοσπονδία

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΑΥΕ 19-5-2021 by ΠΟ ΕΣ on Scribd